Τρίτη 2 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις και περιοδείες

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο πλοίο «FESTOSPALACE» στο λιμάνι του Πειραιά.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων επαγγελματιών στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής.

-- Στις 8 μ.μ., η Βούλα Πάκου και η Μαρίνα Τσίγκα - Σαραντέα, υποψήφιες στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στη Μεταμόρφωση στην παιδική χαρά Μποφίλιας.

Την Πέμπτη 4 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, θα μιλήσει στον Βαρνάβα, στην πλατεία Βαρνάβα.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το υπ. Εργασίας στην οδό Σταδίου 29 για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας ELPEN, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, θα επισκεφτεί το πρακτορείο Τύπου «Αργος», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, θα επισκεφτεί τους εργάτες δήμου Ψυχικού και στη συνέχεια τους παιδικούς σταθμούς στο Ψυχικό.

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. η Ντίνα Γκογκάκη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Αθηνάς 67) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Ροΐδης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το ερευνητικό κέντρο «Φλέμινγκ» και στις 9.30 μ.μ. το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Αεροδρόμιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Εύα Μελά, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο «Παμμακάριστος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών, θα επισκεφτεί το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους ανάπηρους οράσεως.

-- Στις 11 π.μ., η Ευανθία Ρουτζούνη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, θα επισκεφτεί το κτίριο του ΟΤΕ στον Αγ. Στέφανο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την εταιρεία KANAKΗΣ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αλλες συγκεντρώσεις

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 9 μ.μ., στο Αγρίνιο, σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Για τη συγκέντρωση δρομολογούνται λεωφορεία: 6.30 μ.μ., από Ναύπακτο (κεντρική πλατεία), 7 μ.μ., από Βόνιτσα (Κέντρο Υγείας), 7 μ.μ., από Μεσολόγγι (γραφεία ΔΕΗ), 7.20 μ.μ., από Αιτωλικό (στο Σταθμό), 7.30 μ.μ., από Λουτράκι και 7.45 μ.μ., από Αμφιλοχία (λιμάνι).

-- Στις 8 μ.μ., στην Κέρκυρα, στην Ανουντσιάτα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., στην Καλαμάτα (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Βαθύ Σάμου, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Πυθαγόρα, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιες βουλευτές Βασιλική Βρυνιώτη και Ερη Ρίτσου (Επικρατείας).

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ.

-- Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Τασούλα Τηλέγραφου, υποψήφια βουλευτής Πιερίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 4 Ιούλη:

Στις 8 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ατσαλένιου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org