Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)

Το νέο του 4σέλιδο με τίτλο «Κομματική Ζωή και Δράση», που θα δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, εγκαινιάζει σήμερα ο «Ριζοσπάστης». Στόχος του 4σέλιδου, μέσα από τα ρεπορτάζ, τις ανταποκρίσεις και την αρθρογραφία που θα φιλοξενούνται στις σελίδες του με έναν πιο συγκεντρωμένο τρόπο, είναι να αναδεικνύονται πείρα και συμπεράσματα από τη δουλειά των Κομματικών Οργανώσεων στη βάση των Αποφάσεων του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, πτυχές που βγαίνουν από την πολύμορφη δραστηριότητά τους, θετικά παραδείγματα από την εσωκομματική ζωή, τις πρωτοβουλίες και το πολιτικό άνοιγμά τους, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ευρύτερα από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Με αυτήν την έννοια, στο επίκεντρό του θα βρεθούν ζητήματα όπως η κομματική οικοδόμηση, η εσωκομματική ζωή, η δουλειά με τους οπαδούς και τους φίλους του ΚΚΕ, για την εμβάθυνση και τη διεύρυνση των δεσμών του Κόμματος με τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία, η διακίνηση, αξιοποίηση και μελέτη του κομματικού Τύπου και των εκδόσεων του Κόμματος κ.ά.

Στο σημερινό 4σέλιδο μπορείτε να διαβάσετε:

-- Να απαντήσει ο εργαζόμενος λαός: Ρεπορτάζ από τις περιοδείες που πραγματοποιεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ σε δεκάδες χώρους, απευθύνοντας κάλεσμα για οργάνωση της πάλης με ισχυρό ΚΚΕ.

-- 76 χρόνια από τη δολοφονία του Χρ. Μαλτέζου: Ρεπορτάζ από την εκδήλωση των ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τον αλύγιστο Γραμματέα της ΟΚΝΕ.

-- «Οι Ανατολικές Συνοικίες το Δεκέμβρη του 1944»: Ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για την επανέκδοση του βιβλίου της 6ης Αχτίδας του ΚΚΕ το 1945.

-- Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ: Παρουσίαση καλαίσθητων εκδόσεων από Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στο πλαίσιο της Εξόρμησης.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org