Τετάρτη 19 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αύριο η συνταξιουχική συγκέντρωση για την Υγεία

Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10 π.μ.

Συγκέντρωση για την Υγεία και την υπεράσπιση των συντάξεων διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, αύριο στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Υγείας, ενώ κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Επίσης, σήμερα στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, σε συγκέντρωση καλούν ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας - Ειδυλλίας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας. Αύριο στις 8 π.μ. στον ΕΟΠΥΥ καλεί η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.

Ανάμεσα σε άλλα διεκδικούν: Ολα τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ να στελεχωθούν με επαρκή υγειονομικό προσωπικό όλων των βασικών ειδικοτήτων, με μόνιμη, πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, να εξοπλιστούν και να εφοδιαστούν με επαρκές υγειονομικό προσωπικό και να μετατραπούν σε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Κέντρα Υγείας. Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών και κάθε ισοδύναμο μέτρο, καθώς και η επιχειρηματική δράση στην Υγεία.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org