Τρίτη 11 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 9 π.μ., σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 12:45 μ.μ., σε εργαζόμενους του πολυκαταστήματος ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο Αιγάλεω θα μιλήσει ο Τ. Κεσόπουλος, γραμματέας της ΤΟ Εμπορίου του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στο πολιτιστικό κέντρο «ΘΕΟΓΝΙΣ», στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων θα μιλήσουν ο Δ. Κουμπούρης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και ο Αντ. Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.

-- Στις 11 π.μ., σε εργαζόμενους του Ωνάσειου Νοσοκομείου θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο καφενείο «Σαλούστρος» στο Μαρούσι (περιοχή Κοκκινιά) θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών.

Στην Κ. Μακεδονία

Αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ., περιοδεία στη «Γενική Κλινική», στη Θεσσαλονίκη, η Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Τρίτη, στις 10 π.μ., στον ΟΠΑΔ, θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Τρίτη

-- Η ΚΟΒ Αμαλιάδας οργανώνει περιοδεία στον Υδατόπυργο και συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Υδρευσης του δήμου Ιλιδας, στις 7 π.μ., με επικεφαλής τον Α. Κολόσακα, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ιλιδας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλαμάτα, στο καφενείο «Νηκητέα» θα μιλήσει ο Δ. Οικονομάκος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ οργανώνει περιοδεία στα σουπερμάρκετ, στις 10 π.μ., με επικεφαλής τον Τ. Στρούζα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς.

-- Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου, στις 12 μ., στο ξενοδοχείο «ΜΑΝΙΑΤΗΣ». Εισηγητής θα είναι ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Καλαμιά και στον Πλάτανο, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Απόκη, μέλος της ΤΕ.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο Μούζου, στα Προσφυγικά (Σμύρνης και Παλαιολόγου), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Στ. Κεραμιδά, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο Βασιλόπουλου, στην πλ. Ολγας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, μέλος της ΤΕ και υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας.

-- Στις 7.00 μ.μ., στο Συνοικισμό της Κορίνθου θα περιοδεύσει ο Ν. Γόντικας.

-- Η ΤΕ Αργολίδας διοργανώνει ομιλία στην πλατεία της Μιδέας και ώρα 18.30, με κεντρικό ομιλητή τον Θ. Κολιζέρα, γραμματέα της ΤΕ και μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Στρέφι θα μιλήσει ο Κ. Αποστολόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης.

-- Η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ οργανώνει συνάντηση με το ΤΕΕ Ηλείας, στις 10 το πρωί, για τα ζητήματα της αντισεισμικής Θωράκισης και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

-- Η ΚΟΒ Πύργου οργανώνει ομιλία στο Δημαρχείο Πύργου, με θέμα την αντισεισμική θωράκιση και τη θέση του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., με ομιλητή το Χ. Γιάνναρο, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Πύργου.

-- Η ΤΕ Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Γαλάρο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Κωνσταντίνου, μέλος της ΤΕ και υποψήφιο δήμαρχο.

-- Η ΤΕ Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους ναυτεργάτες, το απόγευμα, με επικεφαλής τον Γ. Κορφιάτη, μέλος της ΤΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη.

Στο Βόλο

Σε εκδήλωση με θέμα «Θεωρητικά ζητήματα στο Πρόγραμμα του Κόμματος» που οργανώνει η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Βόλου, θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ