Τρίτη 11 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

-- Οι Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» του Ρατζανί Πάλμε Ντατ, από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Du Lac». Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου.

-- Η Ελένη Μπέλλου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την παρουσίαση του εξαιρετικά επίκαιρου βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 13/3, στις 7μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

-- Την Πέμπτη 13 Μάρτη, στο πλαίσιο της δραστηριότητας των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα προβλήματα της ανεργίας, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Το πρόγραμμα θα είναι το ακόλουθο: Στις 8.30 π.μ.: Επίσκεψη στο Τσιμεντάδικο της ΑΓΕΤ («Lafarge») και ομιλία στους εργαζόμενους των κλειστών εργοστασίων της περιοχής (ΑΓΕΤ, ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, ΙΝΤΕΡΚΕΜ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ). Στις 2.30 μ.μ.: Επίσκεψη στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ. Στις 7 μ.μ.: Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας με θέμα: «Το πρόβλημα της ανεργίας και η πάλη για την πλήρη και σταθερή δουλειά και την προστασία των ανέργων».

-- Τη Δευτέρα 17/3, στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αττικής, στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org