Τρίτη 18 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
Από μέρα σε μέρα
Ωμός αντικομμουνισμός...

Μπόλικες «δόσεις» προκλητικού και χυδαίου αντικομμουνισμού μεταδίδονται από το ραδιόφωνο που έστησαν η ΟΝΝΕΔ και η Νέα Δημοκρατία για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, στο ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ -το οποίο κάνει εκπομπές υποτίθεται για να αντιμετωπίσει τη «λογοκρισία» που επιβάλλεται στη ΝΔ!- φιλοξενήθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο στον αντικομμουνισμό, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι ο κύριος αντίπαλος της ΝΔ, των αστικών κομμάτων και του συστήματος που υπηρετούν είναι το ΚΚΕ.

Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε, με τη βοήθεια των ΟΝΝΕΔιτών, για να ξεδιπλώσουν μια εφ' όλης της ύλης επίθεση στο ΚΚΕ, στις ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα, στην ίδια την πάλη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων για την αποτίναξη της καπιταλιστικής σκλαβιάς.

Ο Αδ. Γεωργιάδης ξεκίνησε μιλώντας για «σταλινισμό» και ότι ακόμα και στην «Πράβδα» υπήρχε «μεγαλύτερη ελευθερία», για να φτάσει να λέει χυδαία ψέματα για τη μείωση του προσωπικού στον «902».

Ακόμα πιο προκλητικός, ο Μάκης Βορίδης ισχυρίστηκε ότι η ΕΡΤ παρουσιάζει τα γεγονότα της περιόδου 1945-1949 με «τρομακτική μονομέρεια», σημειώνοντας ότι «είναι σαν ακούς να μιλάνε τα Αρχεία του ΚΚΕ»(!!) και μάλιστα είπε ότι γι' αυτό έχει πάρει «5 φορές τηλέφωνο τον Σίμο Κεδίκογλου»! Αναρωτιόμαστε μήπως ο κ. Βορίδης δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ του κάποιο από τα δεκάδες αντικομμουνιστικά ντοκιμαντέρ που παραποιούν την Ιστορία, συκοφαντούν τους κομμουνιστές και φτάνουν μέχρι το σημείο της αναπαραγωγής της επίσημης ιδεολογίας της ΕΕ που ταυτίζει τον κομμουνισμό με το φασισμό - ναζισμό και τα οποία έχουν προβληθεί πολλάκις μέσα από τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης. Επειδή όμως δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Βορίδης να είναι τόσο άσχετος ώστε να μην έχει πάρει χαμπάρι τον ωμό αντικομμουνισμό που προωθείται και μέσα από τα κρατικά κανάλια - μηχανισμούς του αστικού κράτους, αυτά που λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά φτηνή προπαγάνδα του τύπου «πες πες ψέματα κάτι θα μείνει».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org