Τρίτη 18 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΗΔΕΙΑ

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: «Οι περισσότερες εφημερίδες είχαν προτυπωθεί ή κυκλοφόρησαν με ανυπόγραφα κείμενα που γράφτηκαν από... απεργούς! (...) όταν η ΕΣΗΕΑ κατάλαβε ότι "έχασε το παιχνίδι", μιας και εκδόθηκαν οι περισσότερες εφημερίδες το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσε να το παραδεχτεί έντιμα και γενναία (...) Ομως...» (από άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ: «Την Δευτέρα όχι μόνο κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες αλλά τόσο οι τηλεοπτικοί όσο και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν από το πρωί με ειδησεογραφικό πρόγραμμα. Και όλα αυτά παρόλο που το βράδυ της Κυριακής στα μέλη της Ενώσεως Συντακτών έφθανε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό τους ότι η απεργία συνεχίζεται σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα (...) Υπενθυμίζουμε ότι τα σαββατιάτικα και κυριακάτικα φύλλα κυκλοφόρησαν ενώ και πολλά ηλεκτρονικά ενημερωτικά σάιτ δεν σταμάτησαν να "ανεβάζουν" θέματα και να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους, από την Πέμπτη όπου τα Σωματεία του Τύπου είχαν κηρύξει απεργία» (στο ΒΗΜΑ)

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: «Ολα τα κρατικά κανάλια μαζί, με δυσκολία αθροίζουν 9% θεαματικότητα, με 2.700 υπαλλήλους ενώ το MEGA έχει άνω του 23% με λιγότερους από 500 υπαλλήλους» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ": «Πριν από λίγα χρόνια, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός (...) έλεγε πως "δεν γίνεται η ΕΡΤ να έχει τόσο παθητικό και να εργάζονται τόσοι άνθρωποι εκεί. Στο BBC μόνο, απασχολούνται 880 άτομα" (...) η δήλωση αναπαράχθηκε για καιρό. Το ότι το BBC δίνει δουλειά σε περισσότερους από 23.000 ανθρώπους, είναι μια ανούσια λεπτομέρεια που δεν χρειάζεται να μας χαλάσει τη λεζάντα» (στο ΒΗΜΑ)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΧΑΙΡΙ: «Δραστική περικοπή στα εφάπαξ (...) έρχεται από την 1/1/2014 ενώ επισπεύδεται κατά 1 εξάμηνο (δηλ. από τον Ιούνιο - Ιούλιο του '14 και όχι από την 1/1/2015) η περικοπή των επικουρικών συντάξεων που θα υπολογίζονται με βάση τις ετήσιες εισφορές των "εν ενεργεία"» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ