Παρασκευή 8 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: «Είναι απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο να συνδέετε τον θάνατο δυο παιδιών με τα μέτρα της κυβέρνησης για το πετρέλαιο θέρμανσης (...) Είναι αρκετά αποτελεσματικός ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης» (ο Γ. Στουρνάρας στη Βουλή / στο ΒΗΜΑ, ηλεκτρονική έκδοση).

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ: «Η ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό του (...) μετά την εθελοντική συμμετοχή του σε μια εκδήλωση (...) Γνώριζε ότι πολλοί διοργανωτές έψαχναν τελευταία στιγμή να βρουν εθελοντές για τις εκδηλώσεις τους (...) Ετσι στήθηκε η GloVo (...) Ανθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές (...) ταυτόχρονα (...) Διοργανωτές εκδηλώσεων ανά τον κόσμο μπορούν να αναζητήσουν εθελοντές (...) "Ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που η αγορά εργασίας βρίσκεται στη γνωστή κατάσταση, οι νέοι θέλουν όσο ποτέ να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους γεγονότα", εξηγεί (...) "Το βλέπουν σαν μια ευκαιρία να βρεθούν κοντά σε εστίες επιχειρηματικότητας (...) να δικτυωθούν" (...) Για πολλούς η εθελοντική εργασία είναι η πρώτη "καταχώριση" στο βιογραφικό τους» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ: «"Συναγερμό" στις υπηρεσίες του ΝΑΤ έχουν προκαλέσει οι διατάξεις στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας για τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς των ναυτικών που απασχολούνται στα πλοία της ακτοπλοΐας καθώς και ορισμένες ρυθμίσεις σχετικά με τον υπολογισμό των εισφορών στα κατώτερα πληρώματα των ποντοπόρων πλοίων (...) Οι αλλαγές αυτές υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν στο ταμείο περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ και θα επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό του» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ: «Ο άνθρωπος κατάλαβε εγκαίρως ότι αντί να μπλέκει σε πραξικοπήματα είναι ασφαλέστερο να κυβερνά υποδυόμενος τον "φίλο του λαού" (...) Μπροστά στο πελατειακό κράτος του Τσάβες, οι δικοί μας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θυμίζουν ανυπόκριτα μέλη του κινήματος "Αξιοκρατία και Πολιτική" (...) Η "Αριστερά του Τσάβες" ήταν περισσότερο σημαία ευκαιρίας ενός φαύλου και αυταρχικού καθεστώτος, το οποίο εξάγνιζε τη συνείδησή του βρίζοντας την Αμερική και στέλνοντας δωρεάν πετρέλαιο στην Κούβα» (ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ).

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ»: «Οι αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI), παρακολούθησαν χιλιάδες λογαριασμούς στο Ιντερνετ από το 2009 ως το 2012 (...) ανακοίνωσε η Google, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα ακριβή αριθμό» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ