Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Τα αποτελέσματα του συνεδρίου

Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εκλογές στη ΓΕΝΟΠ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ. Αυτή τη φορά, όπως ήταν αναμενόμενο, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ κατέβασαν από δύο ψηφοδέλτια η κάθε παράταξη. Ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ που τα προηγούμενα χρόνια στήριζε τη ΣΑΔ σε αυτές τις εκλογές στήριξε την παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα» στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις από το ΣΥΡΙΖΑ και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Συγκεκριμένα, για το ΔΣ η «Αγωνιστική Συνεργασία» (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ) πήρε 29 ψήφους και τρεις έδρες (από 27 ψήφους και τρεις έδρες το 2010). Η μία ΠΑΣΚΕ πήρε 79 ψήφους και εννέα έδρες και η άλλη ΠΑΣΚΕ πήρε 30 ψήφους και τρεις έδρες (από 131 ψήφους και 14 έδρες το 2010). Η μία ΔΑΚΕ πήρε 64 ψήφους και οκτώ έδρες και η άλλη ΔΑΚΕ πήρε 45 ψήφους και πέντε έδρες (από 115 ψήφους και 12 έδρες το 2010). Η ΣΑΔ πήρε 17 ψήφους και δύο έδρες (από 21 ψήφους και δύο έδρες). Η «Αγωνιστική Ενότητα» πήρε 10 ψήφους και μία έδρα (στο προηγούμενο συνέδριο δεν υπήρχε αυτό το ψηφοδέλτιο).

Για τη ΓΣΕΕ η «Αγωνιστική Συνεργασία» έβγαλε δύο αντιπροσώπους (όσους είχε), η μία ΠΑΣΚΕ πέντε αντιπροσώπους και η άλλη κανέναν (από οκτώ που είχε). Η μία ΔΑΚΕ τέσσερις αντιπροσώπους και η άλλη δύο (από επτά που είχαν συνολικά). Η ΣΑΔ έναν αντιπρόσωπο (είχε έναν) και η «Αγωνιστική Ενότητα» κανέναν αντιπρόσωπο.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org