Εμείς απλώς προτείνουμε, εσείς αποφασίζετε όμως. Λέμε να φάμε σουβλάκι από ψάρι σήμερα. Τι λέτε; Το σουβλάκι αυτό γίνεται από το κρέας μεγάλων ψαριών, αυτό μην το ξεχνάμε. Κόβουμε το κρέας του ψαριού σε κομματάκια και τα βάζουμε αμέσως σε μια σουπιέρα, τα περιχύνουμε με λάδι, λεμόνι, φέτες κρεμμυδιού, μαϊντανό και φύλλα δάφνης, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 2 ώρες και κατόπιν ετοιμάζουμε το σουβλάκι. Περνάμε, δηλαδή, τα κομματάκια από το ψάρι στις βέργες, περνώντας ανάμεσά τους φέτες ντομάτας, πράσινης πιπεριάς, μανιτάρια και φύλλα δάφνης. Ψήνουμε τα σουβλάκια σε ηλεκτρική ψηστιέρα, στο φούρνο, κάτω από το γκριλ ή ακόμα και στα κάρβουνα. Θα τα σερβίρουμε σε μια πιατέλα καυτά και θα τα συνοδεύσουμε με ένα μπολ με κάρυ και λεμόνι.