Τετάρτη 4 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΟΥΣΑ
Λαϊκές οικογένειες βυθίζονται στο σκοτάδι

Συγκέντρωση την Παρασκευή 6 Ιούλη, στις 10 το πρωί έξω από τη ΔΕΗ, με αίτημα την επανασύνδεση του ρεύματος στις λαϊκές οικογένειες που η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή και τις βύθισε στο σκοτάδι, αποφασίστηκε μέσα από σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν 6 οικογένειες που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα, επειδή δεν έχουν και δεν μπορούν να το πληρώσουν, καθώς επίσης εκπρόσωποι των Λαϊκών Επιτροπών Αγίου Γεωργίου και Αγίου Δημητρίου και των Σωματείων Οικοδόμων, Ξυλουργών, Εποχικών, Φορτοεκφορτωτών, κλωστοϋφαντουργών «Κλωθώ» και Συνταξιούχων.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο έξω από τη ΔΕΗ και να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους. Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνει προς τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ στη Νάουσα και τους προτρέπει με συλλογικές αποφάσεις να σταθούν στο πλευρό των λαϊκών οικογενειών που κόβεται το ρεύμα και να συμπαρασταθούν έμπρακτα με κάθε πρόσφορο τρόπο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ