Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θα επανορθώσουν;

Εξω από κάθε έννοια αντικειμενικότητας και στα όρια του ψεύδους κινείται το χτεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» για τις συνεργασίες της ΝΔ ενόψει δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, αφού επαναλαμβάνει, άκριτα και ως δεδομένα, τα όσα ισχυρίστηκε ο γραμματέας αυτοδιοίκησης της ΝΔ Π. Γιαννόπουλος, περί συνάντησής του με τον Σπ. Χαλβατζή, από την οποία επήλθε - λέει - και συμφωνία για εκλογική συνεργασία! Η συντάκτρια του θέματος όμως δε σταματά εκεί, φιλοξενεί τη «διάψευση του Περισσού», φροντίζει όμως να τη... διαψεύσει, ακυρώνοντάς την επί της ουσίας, προκειμένου να μην ακυρώσει τα όσα στο κυρίως θέμα της έγραψε.

Ανεξάρτητα από το αν το όλο θέμα έχει να κάνει με την... καλπάζουσα φαντασία μιας συντάκτριας ή το - πολλάκις και ποικιλοτρόπως εκφρασμένο - αντιΚΚΕ μένος της «Αυγής», θα πρέπει να γνωρίζουν πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οφείλουν, έστω ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού απέναντι στην αλήθεια και την αντικειμενικότητα, να επανορθώσουν.

Υ.Γ. Αραγε, τη χτεσινή δήλωση του Β. Μεϊμαράκη, υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, με την οποία διαψεύδονται τα όσα είπε ο Π. Γιαννόπουλος - και επομένως όσα έγραφαν χτες - θα τη δημοσιεύουν σήμερα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ