Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στους χώρους δουλειάς για την οργάνωση της πάλης

Με περιοδείες και συσκέψεις στους χώρους δουλειάς, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Χημικών Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας εντείνει την προσπάθεια για την οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο, προκειμένου να μην περάσει η επίθεση για την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και τη σαρωτική μείωση των μισθών, την κατάργηση των επιδομάτων.

Στη διάρκεια περιοδειών τη Δευτέρα στην επιχείρηση «ΜΟΥΛΤΙΦΟΜ» στη Θέρμη και χτες στην «ISOMAT» στον Αγιο Αθανάσιο, αναδείχθηκε η αγωνία των εργαζομένων, αλλά και η διάθεσή τους, συσπειρωμένοι στο σωματείο, να παλέψουν για να παρεμποδίσουν την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων που τσακίζουν τις ζωές τους, τις οικογένειές τους. Τα στελέχη του Συνδικάτου κάλεσαν τους εργαζόμενους να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους και οργανωμένα να αποκρούσουν την επίθεση που δέχονται, ενωμένοι σε μια γροθιά να σπάσουν την τρομοκρατία και μαζί με το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, να παλέψουν και να συγκρουστούν με την εξουσία των μονοπωλίων.

Περιοδείες τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται σε «ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ», «ΑΒΑΝΚΟ», «ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ», «ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ», «ΠΑΛΑΠΛΑΣΤ», «ΟΜΥΑ», «ΠΡΙΣΜΑ», «ΛΟΥΦΑΚΗ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ