Παρασκευή 26 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΑΕΣΙ
Προσφέρουν δωρεάν σερφάρισμα στον πρωθυπουργό «για να... μάθει»

Η «Αγωνιστική Επιτροπή Συμπαράστασης στο Internet», σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα παρακάτω:

«Για μια ακόμη φορά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε τους ΝΑΤΟικούς εγκληματίες. Σήμερα, ακόμη και αυτοί που είχαν παγιδευτεί στη ΝΑΤΟική προπαγάνδα των "ανθρωπιστικών" βομβαρδισμών, έχουν αντιληφθεί τον πραγματικό ρόλο του διεθνούς... νόμιμου δολοφονικού μηχανισμού, που κάποια μεταλλαγμένα ανθρωποειδή τον ονόμασαν ΝΑΤΟ.

Οι κυβερνήσεις των χωρών που μετέχουν στο ΝΑΤΟ, σήμερα κατηγορούν τη «συμμαχία», λες και θα υπήρχε, αν δε συμμετείχαν οι επιμέρους χώρες. Την ίδια πρακτική ακολουθεί και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στήνοντας για μια ακόμη φορά το γνωστό της προπαγανδιστικό μηχανισμό διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Αλλά οι παραμορφωτικοί καθρέφτες, που τοποθετεί αυτός ο μηχανισμός, αντικατοπτρίζουν μόνο το φρικιαστικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, φανερώνοντας σε ολόκληρο το λαό ποιοι τον κυβερνούν.

Καταδικάζοντας, λοιπόν, στη συνείδησή μας, ολόκληρη τη δολοφονική συμμορία των ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, αλλά και το σημερινό ΟΗΕ που σέρνεται πίσω από την αμερικανοΝΑΤΟική πολιτική χωρίς καμιά αντίδραση, απαιτούμε να φύγει - κατ' αρχήν - ο ελληνικός κατοχικός στρατός του ΝΑΤΟ από τη Γιουγκοσλαβία, αλλά και διατυπώνουμε τη συμφωνία μας με τα γενικότερα αιτήματα του φιλειρηνικού κινήματος της χώρας μας.

Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για το ότι (και καλά) δε γνώριζε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για το τι έπεφτε στη Γιουγκοσλαβία από το ΝΑΤΟ και τι κινδύνους έκρυβαν οι βόμβες DU, κάνουμε μια πρόταση - προσφορά. Σαν γνώστες του Internet, προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα για δικτυακό "σερφάρισμα", στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Σημίτη. Ετσι ώστε την επόμενη φορά, όποια απορία έχει, να μπορεί να τη λύσει ψάχνοντας στο Internet. Οπως θα μπορούσε, εδώ και χρόνια, να κάνει με μια απλή αναζήτηση και να βρει χιλιάδες στοιχεία για τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Κύριε πρωθυπουργέ, η "κοινωνία της πληροφορίας" που τόσο πολύ σας αρέσει να μιλάτε γι' αυτήν, ΔΕΝ είναι η κοινωνία του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-business), ΔΕΝ είναι η κοινωνία του Λαμπράκη και του Κόκκαλη. Η "κοινωνία της πληροφορίας" είναι η κοινωνία της γνώσης, η κοινωνία της επιστήμης. Σε αυτήν ζητάμε πλήρη πρόσβαση για ολόκληρο το λαό και όχι στα δικτυακά... ψιλικατζίδικα και μαγαζάκια. Οπως καταλάβαμε όμως, ούτε εσείς ενδιαφερθήκατε για την κοινωνία της γνώσης, έτσι ώστε να μάθετε το έγκλημα που διέπραττε η κυβέρνησή σας, στη Γιουγκοσλαβία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ