Παρασκευή 26 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις, συζητήσεις και συσκέψεις διοργανώνονται τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα, από Επιτροπές Ειρήνης και μαζικούς φορείς. Συγκεκριμένα:

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζακύνθου διοργανώνει φιλειρηνικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο σήμεραΠαρασκευή και ώρα 7.00 μ.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της πόλης. Με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου καλεί όλους τους εργαζόμενους του νησιού να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

- Μαζικοί φορείς της Αρκαδίας θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο σήμεραΠαρασκευή στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη του 7ου Διαμερίσματος της Αθήνας (Αμπελόκηποι - Γκύζη και Πολύγωνο) διοργανώνουν αντιΝΑΤΟική συγκέντρωση - πικετοφορία διαμαρτυρίας αύριο Σάββατο 27 Γενάρη και ώρα 7.00 μ.μ. έξω από το σταθμό «Αμπελόκηποι» του μετρό (Λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου).

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Φιλαδέλφειας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 28 Γενάρη στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου. Θα μιλήσει ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ Γρ. Πετρόπουλος.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ανω Λιοσίων διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή 28 Γενάρη στις 10.00 π.μ., στο δημαρχείο της πόλης (πλατεία Ηρώων). Ομιλητής θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Νίκος Φωτιάδης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση την Κυριακή 28 Γενάρη στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου «Μελίνα Μερκούρη» (Μεγίστης 20). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

- Μαζικοί φορείς του Νομού Αχαΐας συγκαλούν παμπελοποννησιακή σύσκεψη την Κυριακή 28 του Γενάρη στις 11.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Παράλληλα, την ίδια μέρα, στις 3.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία από την Πάτρα, με κατεύθυνση τη βάση του Αραξου.

- Συγκέντρωση την Κυριακή 28 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στον Εύδηλο, πραγματοποιούν τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ικαρίας, καλώντας τους κατοίκους του νησιού να ενώσουν τη φωνή τους με αυτήν των σωματείων, ενάντια στο διαρκές ΝΑΤΟικό έγκλημα που συντελείται στα Βαλκάνια.

Την επόμενη βδομάδα

- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Σερβία δυο χρόνια μετά. Οι επιπτώσεις του πολέμου στη χώρα μας. Ανάληψη πρωτοβουλιών», διοργανώνουν με πρωτοβουλία τους κάτοικοι της Χίου την Τετάρτη 31 Γενάρη και ώρα 6.00 μ.μ στην αίθουσα συμβουλίων του «Ομήρειου».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου διοργανώνει συγκέντρωση την Τετάρτη 31 Γενάρη στις 6.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Νεότητος και Κουντουριώτου).

- Αντιπολεμική εκδήλωση στην πλατεία Αγίας Ελεούσας την Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2001 και ώρα 7.00 μ.μ. διοργανώνουν μαζικοί φορείς της Αγίας Βαρβάρας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αντρέας Θεοφίλου, φυσικός και ερευνητής του «Δημόκριτου», ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ