Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Συγκέντρωση συμβασιούχων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα συμβασιούχοι - απολυμένοι και μη - διεκδικώντας το αναφαίρετο δικαίωμα όλων στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή συμβασιούχων η οποία προχωρά στην οργάνωση αυτών των κινητοποιήσεων επικεντρώνει, σχεδόν αποκλειστικά, στη νομική πλευρά του ζητήματος λειτουργώντας, εκ των πραγμάτων, αποπροσανατολιστικά.

Οι ατέρμονες και αναποτελεσματικές νομικίστικες διαδικασίες υπονομεύουν τους αγώνες των συμβασιούχων και την αποτελεσματικότητά τους, καλλιεργούν την απογοήτευση. Συγκαλύπτουν ότι το ζήτημα είναι πάνω απ' όλα πολιτικό και ότι μόνο οι αγώνες που συγκρούονται με την πολιτική που γεννά την ανεργία, τους συμβασιούχους, τις προσωρινές μορφές εργασίας μπορούν να δημιουργήσουν τους όρους για να γίνει πράξη το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή, με πλήρη δικαιώματα, εργασία για όλους.

Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και το κάλεσμα - ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, η οποία μοιράστηκε στη χτεσινή κινητοποίηση, από μέλη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, καλώντας, ταυτόχρονα, στην απεργία στις 23 Φλεβάρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ