Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ
Στη μάχη της υπογραφής κλαδικής ΣΣΕ

Την ανάγκη όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου, να πάρουν μαζικά και καθολικά μέρος στην απεργία στις 23 Φλεβάρη και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, επισημαίνει η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, ως πρώτο βήμα για τη διεκδίκηση των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2011.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, τονίζεται: «Η υπογραφή των ΣΣΕ είναι πρώτα απ' όλα θέμα διεκδίκησης, οργάνωσης της πάλης για την απόσπασή τους, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες ολομέτωπης επίθεσης στα δικαιώματά μας για την κατάργηση των ΣΣΕ. Αποκτά πρωτεύουσα σημασία, και χρειάζεται να συγκεντρωθούν όλες οι δυνάμεις του κλάδου με στόχο την οργάνωση του αγώνα για την υπογραφή τους. Ολα τα σωματεία ενιαία να αναλάβουν την ευθύνη τους, μαζί και η Διοίκηση της Ομοσπονδίας θα αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί. Θα σας κρατάμε πάντα ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις έχουμε γύρω από τις ΣΣΕ».

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία κατάρτισε τα πλαίσια διεκδίκησης των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2011, με βάση τις σημερινές σύγχρονες ανάγκες της εργατικής οικογένειας. Οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν στις 25 Φλεβάρη για την Εκτυπωτική Βιομηχανία, στις 28 Φλεβάρη για τη Χαρτοβιομηχανία και την Κυτιοποιία και 1η Μάρτη για τη Βιβλιοδεσία - Φωτοστοιχειοθεσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ