Πέμπτη 28 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Την Τετάρτη 3 Νοέμβρη η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα

Κεντρική ομιλήτρια η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα μιλήσουν, ακόμα, ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

Την Τετάρτη 3 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, θα γίνει η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, με κεντρική ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα μιλήσουν, επίσης, ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Το ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων στο κάλεσμα που μοιράζεται πλατιά στο λαό της Αττικής:

«Ελα να ακούσεις, έλα να στείλουμε δυνατά το μήνυμα υπερψήφισης των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Πες ξεκάθαρο ΟΧΙ στα μέτρα που οδηγούν το λαό στη φτώχεια και τη χρεοκοπία. Βάλε φρένο στις νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στο πετρέλαιο, στο ΦΠΑ, στα χειρότερα που φέρνουν η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Εξουδετέρωσε τα αναχώματα που έχουν στήσει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για να σε παγιδέψουν. Προσπέρασε τους υποψήφιους που υποκρίνονται ότι είναι κατά του μνημονίου, όπως ο Δημαράς και ο Μητρόπουλος, ενώ με τις θέσεις τους στηρίζουν τις βασικές επιλογές της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ψήφισε τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης", για να έχεις στην Περιφέρεια και στους δήμους εκλεγμένους που θα μάχονται για τα δικαιώματά σου, που δε θα εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα, που θα υπηρετούν το λαϊκό κίνημα και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.

Εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Δώσε του δύναμη για να δυναμώσει τους αγώνες, τη λαϊκή συμμαχία και προοπτική.

Εχεις και εσύ ευθύνη αν ξαναδώσεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Στους επίσημους και ανεπίσημους υποψηφίους τους. Θα την αξιοποιήσουν ως έγκριση των μέτρων που έχουν πάρει, των χειρότερων που φέρνουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης υπέρ του λαού. Στήριξε τη λαϊκή συμμαχία και πάλη.

Δεν κρίνονται μόνο οι δήμοι και οι περιφέρειες. Κρίνονται πολλά. Τώρα ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση"! Για μια λαϊκή νίκη που θα αλλάξει το κλίμα σε όλη τη χώρα, που θα το μετρήσουν θετικά οι λαοί της Ευρώπης.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα ψηφοδέλτιά μας δηλώνουν την πίστη μας στο λαϊκό κίνημα(18/4/2014)
Δεν απευθύνεται στο λαό αλλά στους μεγαλοεπιχειρηματίες ο κ. Μιχαλολιάκος(2/4/2014)
Αύριο Τετάρτη η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα(2/11/2010)
Πανστρατιά για τη συγκέντρωση την Τετάρτη στην Αθήνα(30/10/2010)
Ψήφο με προοπτική στη «Λαϊκή Συσπείρωση»(26/10/2010)
Ο λαός μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις(7/9/2010)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org