Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, θα χαιρετίσουν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
13:30ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: «Το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έπεσε ως "κεραυνός εν αιθρία", αλλά είναι η κατάληξη όλων όσων το οργανωμένο αγροτικό κίνημα έχει καταγγείλει»
13:2234η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ: Διασκέδαση και ευφάνταστα συνθήματα στα Τουρνουά ποδοσφαίρου και beach volley (ΦΩΤΟ)
13:18ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καλεί ΕΚ, Ομοσπονδίες και σωματεία σε σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στο νέο αντεργατικό τερατούργημα
13:03ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Μόνο το εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί να στείλει τον φασισμό και το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που τον γεννά στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας
12:58ΠΑΤΡΑ: Ο Δ. Κουτσούμπας στο μουσείο «Διασπορά» του Β. Καλογηράτου (ΦΩΤΟ)
Περισσότερα...