Πέμπτη 28 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκφράζονται οι ακατάλυτοι δεσμοί του ΚΚΕ με το λαό

Το 43,40% του πλάνου της έχει καλύψει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του Κόμματος

Μέσα σε κλίμα αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας, οι Κομματικές Οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη έχουν ριχτεί στη μάχη της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, πετυχαίνοντας μέχρι τώρα να καλύψουν το 43,40% του πλάνου της ΚΟΘ. Πρωτοπόρες Οργανώσεις είναι οι Αχτίδες Εμπορίου - Υπηρεσιών, με 52%, Καλαμαριάς με 43% και Βορειοδυτικών Συνοικιών με 42%.

«Με αισιοδοξία και πίστη η ΚΟΘ του ΚΚΕ προχωρά στην υπερκάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης», δηλώνει στον «Ρ» ο Τάκης Ασβεστόπουλος, μέλος του Γραφείου Επιτροπής της ΚΟΘ, και συνεχίζει:

«Η αισιοδοξία αυτή απορρέει από την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Κόμματος χιλιάδων ανθρώπων της δουλειάς, που συνεισφέρουν από το υστέρημά τους στις δύσκολες εποχές που ζούμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. Οι Οργανώσεις της ΚΟΘ συνδυάζουν την κομματική δουλειά στη διάρκεια της εξόρμησης με τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.

Προηγήθηκε έγκαιρος και μελετημένος σχεδιασμός, και με βάση την εμπειρία που έχει αποκτηθεί ακολούθησε ένα τολμηρό άνοιγμα στο λαό για πειστική και άμεση εκλαΐκευση της πολιτικής του Κόμματος για τα θέματα του μνημονίου, του "Καλλικράτη", της οικονομικής κρίσης. Οι κομμουνιστές, με το κουπόνι στο χέρι, έρχονται σε επαφή με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και με τους νέους και τις νέες, που πρόθυμα θέλουν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους για την επιτυχία της Εξόρμησης».

Ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της Αχτίδας Εμπορίου - Υπηρεσιών, σημειώνει σχετικά με την Εξόρμηση: «Εκφράζονται με την Οικονομική Εξόρμηση οι ακατάλυτοι δεσμοί του Κόμματος με την εργατική τάξη. Παρ' όλη την αντικομμουνιστική προπαγάνδα και την επίθεση στο Κόμμα, οι εργαζόμενοι και στο χώρο του εμπορίου και των υπηρεσιών, και παρ' όλες τις μεγάλες δυσκολίες τους, συνεισφέρουν με το υστέρημά τους για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης. Υπάρχει ένα άνοιγμα οργανωμένο σε εκατοντάδες εργαζόμενους στο εμπόριο και τις υπηρεσίες σε συνδυασμό με την προσπάθεια να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και σ' αυτό συναντάμε την ανταπόκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ