Πέμπτη 8 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Υποδαυλίζει την τρομοκράτηση

Ανατροφοδοτώντας την αποπροσανατολιστική για το λαό συζήτηση για το ύψος των επιτοκίων δανεισμού, τα περιβόητα spreads, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος έκανε χτες δηλώσεις για την «απαράδεκτη εικόνα που εμφανίζει τα τελευταία 24ωρα η κυβέρνηση» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να «βρει αμέσως ποιο στέλεχος της κυβέρνησης ευθύνεται, για τη χτεσινή - απαράδεκτη και επιζήμια για τον τόπο και την εικόνα της χώρας μας - δήλωση σε γερμανική ιστοσελίδα».

Πλειοδοτώντας σε κινδυνολογία έκανε λόγο για «δήλωση που δημιούργησε συνθήκες πολύ κακές για τη χώρα» και η οποία «πολλαπλασίασε τα προβλήματα». Και επέμεινε να καλεί τον πρωθυπουργό να βρει και να κατονομάσει τον «ανώνυμο» κυβερνητικό αξιωματούχο «που δημιούργησε αυτές τις συνθήκες και προκάλεσε τη συγκεκριμένη ζημιά για τη χώρα μας», αλλιώς θα είναι ο ίδιος «υπεύθυνος για τη ζημιά».

Στο βάθος της άσφαιρης κριτικής, βρίσκεται η πρεμούρα της ΝΔ να κατοχυρώσει στις λαϊκές συνειδήσεις το τρομοκρατικό κλίμα μέσα στο οποίο ευκολότερα θα περάσουν οι προαποφασισμένες αντιδραστικές ανατροπές. Σε ερώτηση, τέλος, για το πώς βλέπουν στη ΝΔ το ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρξει προσφυγή στο ΔΝΤ, ο Π. Παναγιωτόπουλος παρέπεμψε σε παλαιότερες δηλώσεις επ' αυτού του Α. Σαμαρά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ