Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Πλατύ άνοιγμα για να δυναμώσει κι άλλο το Κόμμα μας

Μιλάει στον «Ρ» η Ρένα Σκυβαλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, οι Κομματικές Οργανώσεις απ' άκρη σ' άκρη της χώρας, ρίχνονται στη μάχη της οικονομικής εξόρμησης, έχοντας καθορίσει φιλόδοξα πλάνα. Μιλώντας για την οργάνωση της δουλειάς από τις Κομματικές Οργανώσεις στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και ιδιαίτερα στο νομό Ηρακλείου, η Ρένα Σκυβαλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υπεύθυνη οικονομικός της Επιτροπής Πόλης Ηρακλείου, τόνισε:

«Τόσο στις συνεδριάσεις των ΚΟΒ όσο και των οργανώσεων της ΚΝΕ έχουν συζητηθεί και έχουν μπει φιλόδοξα πλάνα. Στόχος μας είναι να φτάσουμε με το κουπόνι σε όσο μεγαλύτερο κομμάτι της εργατικής τάξης του νομού και της πόλης μας, στους νέους εργάτες και εργάτριες που είναι κοντά στο Κόμμα αλλά και σε όσους γνωρίσαμε το τελευταίο διάστημα.

Μας δόθηκε η δυνατότητα όλο αυτό το διάστημα, μέσα από τις εκλογικές μάχες και μια σειρά αρχαιρεσίες σωματείων, μέσα από αγώνες που ξεδιπλώθηκαν, όπως στους ξενοδοχοϋπάλληλους, να γνωρίσουμε νέους εργαζόμενους, να συζητήσουμε μαζί τους την πολιτική του Κόμματος, να αναπτύξουμε κοινή δράση. Αυτούς τους νέους ανθρώπους αλλά και όσους ήδη γνωρίζουμε, στόχος είναι να τους κάνουμε ενεργά συμμέτοχους στην οικονομική εξόρμηση. Είναι και δική τους υπόθεση η οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, άμεσα δεμένη με την ανάγκη πλατιάς συσπείρωσης γύρω από την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Για να συνεχίσει το Κόμμα ακόμα πιο δυναμικά την δράση του, φτάνοντας τις θέσεις του πιο πλατιά στο λαό.

Στο πλαίσιο αυτό μιλάμε καθημερινά με κόσμο, τους εντάσσουμε στο σχεδιασμό των ΚΟΒ, μας βοηθούν να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο που δεν γνωρίζαμε.

Θα είναι μια δύσκολη μάχη αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πιάσουμε και να ξεπεράσουμε τους στόχους μας. Για το λόγο αυτό προχωράμε ήδη για το πρώτο κλείσιμο με στόχο να πιαστεί και - γιατί όχι - να ξεπεραστεί το 25% του πλάνου μας. Η ενίσχυση του ΚΚΕ από κάθε πλευρά είναι υπόθεση κατ' αρχήν των ίδιων των μελών του ατομικά και συλλογικά, να μπουν μπροστά και με νύχια και με δόντια να το κάνουν πράξη. Επίσης είναι υπόθεση των φίλων και οπαδών. Αλλά πιστεύουμε ότι βασικά είναι υπόθεση της ίδιας της εργατικής τάξης. Σάρκα και οστά στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ θα δώσει μόνο η ενιαία ταξική πάλη της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Στην υπόθεση αυτή εντάσσεται και η οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. Για το λόγο αυτό, πλατιά στο λαό, χωρίς ενδοιασμούς, με το κουπόνι και τις θέσεις του Κόμματός μας στο χέρι, να συζητήσουμε με όσους περισσότερους μπορούμε στους χώρους δουλειάς, στις συνοικίες, στα σπίτια, να τους καλέσουμε να πάρουν θέση στον αγώνα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για την άμιλλα μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2020(2020-11-18 00:00:00.0)
Μπολιάζουμε τα ενθαρρυντικά μηνύματα με ένταση της προσπάθειάς μας(2014-11-16 00:00:00.0)
Η άμιλλα βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη(2012-10-31 00:00:00.0)
Αναπροσαρμόζουν τα πλάνα οι πρωτοπόρες Οργανώσεις(2010-01-05 00:00:00.0)
Με στόχο να παραμείνει η σημαία της ΚΕ του ΚΚΕ στο Μοριά(2008-11-28 00:00:00.0)
Οι αγώνες και η πολιτική δουλιά φέρνουν αποτελέσματα(2007-12-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ