Τρίτη 5 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Αναπροσαρμόζουν τα πλάνα οι πρωτοπόρες Οργανώσεις

Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ είναι η πρώτη που υπερκάλυψε το πλάνο της και πλέον βάζει στόχο το 170%

Με εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ
Με εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ
Η πρώτη Κομματική Οργάνωση που υπερκάλυψε το πλάνο της, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, είναι η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, η οποία, πριν ακόμα βγει ο χρόνος, «έκλεισε» στο 102,66% του πλάνου της. Στόχος της Οργάνωσης είναι στο τέλος της Εξόρμησης να καλύψει το πλάνο της κατά 170%.

Σε δήλωσή του στο «Ρ» ο Γιώργος Λάμπας, γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, σημείωσε σχετικά: «Η υπερκάλυψη του πλάνου της ΚΟ Κορινθίας επιβεβαιώνει ότι μπορούμε να βάζουμε υψηλούς στόχους και να τα καταφέρνουμε.

Σε συνθήκες οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, που δυσκολεύει τη ζωή της εργατικής τάξης και στο νομό, υπάρχει μεγάλο μέρος του λαού που αναγνωρίζει την ανιδιοτέλεια, τη συνέπεια, τη σταθερότητα και καθαρότητα του Κόμματός μας. Μπορούμε να απευθυνθούμε σ' αυτόν τον κόσμο να μας στηρίξει και οικονομικά.

Το σύνολο της πολιτικής δραστηριότητας που ανέπτυξε η ΚΟ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έγκαιρη κάλυψη του πλάνου. Η προετοιμασία, η ουσιαστική συζήτηση στις ΚΟΒ, η καλλιέργεια κλίματος κομμουνιστικής άμιλλας συνέβαλε ώστε μεγαλύτερο μέρος κομματικών δυνάμεων από άλλη φορά να μπει στη μάχη. Η επιμονή και ο έλεγχος με τους δείκτες πού μετράμε τη δουλειά μας απέδωσε. Μαζεύτηκαν συνδρομές, έγιναν προσωπικές εισφορές και έγινε προσπάθεια με επίκεντρο την ΚΟΒ αποτελεσματικά να μπουν στη μάχη φίλοι και οπαδοί.


Αν και καλύψαμε το πλάνο μας περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πολλά και δυνατότητες αλλά και χρόνος. Είμαστε πίσω στο άνοιγμα της ΚΟ πλατιά στην εργατική τάξη στο νομό, με το κουπόνι στο χέρι. Το αντιμετωπίζουμε με σχέδιο, κλιμάκια με επικεφαλής στελέχη εξορμούν σε εργατικές συνοικίες αξιοποιώντας και το νέο υλικό της ΚΕ. Μέτρο που θα συμβάλει είναι και η συνεστίαση που διοργανώνει η ΝΕ την Κυριακή 17 Γενάρη. Στόχος είναι στο τέλος της εξόρμησης να φτάσουμε στο 170% του πλάνου μας.

Η ένταση της πολιτικής δράσης με το κουπόνι στο χέρι είναι η καλύτερη απάντηση στον αντικομουνισμό και στη συνολική προσπάθεια της αστικής τάξης και των κομμάτων της να παρεμποδίσουν τη χειραφέτηση της εργατικής τάξης. Οταν ο εργάτης δίνει ενίσχυση στο ΚΚΕ δυναμώνει το Κόμμα του, τη φωνή του, τρομάζει τους εχθρούς του γιατί αρχίζει να βλέπει κατά πού πρέπει να γείρει».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ