Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΕΛΟΣ: «Με τον "μήνα του μέλιτος" που ατύπως στην πολιτική διαρκεί περί τις εκατό ημέρες, να έχει διακοπεί απότομα και πρόωρα για την κυβέρνηση, το οικονομικό επιτελείο έχει επιφορτιστεί το τιτάνιο έργο της αποτροπής της χρεοκοπίας αλλά και της αποκατάστασης της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας της χώρας» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

«ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ» ΤΩΡΑ: «Η επιδείνωση των δημοσιονομικών μεγεθών που απειλεί να τινάξει στον αέρα την οικονομία και να διαλύσει την κοινωνική συνοχή έχει ιστορία ετών και δυστυχώς όλα δείχνουν ότι θα χρειασθεί χρόνος, κόπος και δάκρυα για να ισορροπήσουμε» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ: «Χαρακτήρα βίας και αυθαιρεσίας είχαν τα γεγονότα που οργάνωσε το ετερόφωτο ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και απειλεί ότι θα τα επαναλάβει για να ματαιώσει κάποιον διάλογο με τον οποίο διαφωνεί! Να μας πουν πρώτα τη γνώμη τους γι' αυτήν τη Δημοκρατία που έχουμε, την κουτσή, τη στραβή και την ανάποδη, που όμως κάθε τόσο επιβεβαιώνεται στις εκλογές, με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων και με τα ποσοστά που αποδίδει ο λαός σ' αυτές (...) περισσότερο επείγον και αναγκαίο είναι να μας πουν οι άλλες παρατάξεις και τα κόμματα πόσο είναι αποφασισμένα ειλικρινά, χωρίς συμπλέγματα και προκαταλήψεις και με ποια πολιτικά μέσα, να υπερασπισθούν τη Δημοκρατία και τη δημοκρατική νομιμότητα» (ο Α. Καρκαγιάννης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ: «Αυξήσεις στα ασφάλιστρα των ΙΧ αυτοκινήτων που θα υπερβαίνουν το 10% προετοιμάζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τους πρώτους μήνες του 2010 (...) η ταυτόχρονη όμως αλλαγή της νομοθεσίας για την οδική βοήθεια που καθίσταται υποχρεωτική αναμένεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα ασφαλιστικά συμβόλαια και δεν αποκλείεται η συνολική αύξηση για τους αυτοκινητιστές να υπερβεί ακόμη και το 20%» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ