Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχέδιο ανά κλάδο και περιοχή

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες ανά κλάδο και περιοχή για την επιτυχία των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ στις 24 Νοέμβρη.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων Αθήνας, με απόφαση της προχτεσινής γενικής του συνέλευσης συμμετέχει στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 24 Νοέμβρη και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων.

Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ απευθύνει στον κλάδο η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου. Οπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει η Ομοσπονδία «διεκδικούμε τον πλούτο που παράγουμε. Οργανώνουμε τις δυνάμεις του κλάδου σε κάθε εργασιακό χώρο, με εγγραφές στα σωματεία, με δημιουργία εργοστασιακών επιτροπών, με επιτροπές νέων και γυναικών». Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνει και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής.

Επιπλέον, συσκέψεις προγραμματίζουν:

  • Στις 17/11, σύσκεψη διοργανώνει το εργοταξιακό σωματείο στην επιχείρηση «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά».
  • Στις 18/11, στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου. Την ίδια μέρα, στο δημαρχείο Ν. Αλικαρνασσού ο Ενωτικός Αγωνιστικός συνδυασμός Οικοδόμων.
  • Στις 21/11, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το ΠΑΜΕ Υγείας και Πρόνοιας.
  • Στις 25/11, στις 7 μ.μ., στο ΕΚ Ηρακλείου η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.
  • Στις 29/11, η Γραμματεία Λασιθίου του ΠΑΜΕ σύσκεψη στις 11π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγίου Νικολάου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ