Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Γυρίστε την πλάτη στα κόμματα της πλουτοκρατίας

Στη Φαρκαδόνα μίλησε ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής

«Οι ψηφοφόροι της ΝΔ, όπως επίσης και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, που τα προηγούμενα χρόνια ένιωσαν αγανάκτηση από την πολιτική και των δύο κομμάτων, ήρθε η ώρα να κάνουν το μεγάλο βήμα, να εκφράσουν την αγανάκτησή τους στην κάλπη, με την καταδίκη του δικομματισμού και την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ». Αυτά τόνισε ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στα Τρίκαλα, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Φαρκαδόνα.

«Η ζωή - επεσήμανε - έδειξε ότι αυτά τα κόμματα καλύτερα δεν πρόκειται να γίνουν, χειρότερα θα γίνονται». Και συνέχισε: «Ηρθε η ώρα να τους τιμωρήσετε. Να φωνάξετε φθάνει πια ο εμπαιγμός. Σας πήραμε χαμπάρι. Να γυρίσετε τις πλάτες και στους δύο, είναι κόμματα της πλουτοκρατίας.

Δείξετέ τους τη δύναμή σας. Ενισχύστε με την ψήφο σας το ΚΚΕ. Το μόνο Κόμμα που δεν σας κορόιδεψε με τα παραμύθια του δήθεν ευρωμονόδρομου. Το μόνο κόμμα που στάθηκε στο πλευρό σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το μόνο κόμμα που όλα αυτά τα χρόνια έδειξε την ικανότητα να συγκρούεται και να δένει τους αγώνες του σήμερα με το αύριο.

Δώστε την ψήφο σας στο ΚΚΕ. Δε χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα μαζί μας. Δεν σας ζητάμε "λευκή επιταγή". Κρίνετέ μας όσο αυστηρά θέλετε. Εμείς με τους εργαζόμενους μιλάμε πάντα ανοιχτά. Στο λαό απολογούμαστε, όχι στην πλουτοκρατία.

Ηρθε η ώρα να κάνετε τώρα το βήμα που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Με δυνατό ΚΚΕ για να σας υπολογίζουν και να σας φοβούνται την επόμενη μέρα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ