Τετάρτη 25 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Την ερχόμενη Παρασκευή στο πάρκο «ΦΙΞ» στα Πατήσια (Πατησίων 307) ανοίγει τις πύλες του για 8η συνεχή χρονιά το τριήμερο πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για τους μετανάστες, που διοργανώνει η ΚΟΑ του ΚΚΕ. Οι εκδηλώσεις θα αρχίζουν κάθε μέρα στις 8 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων, στις οποίες συμμετέχουν κοινότητες, σύλλογοι μεταναστών και προσφύγων, καθώς και άλλοι μαζικοί φορείς, θα γίνουν οι παρακάτω συζητήσεις:

-- Την Παρασκευή 27 Ιούνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες και οι Ελληνες εργαζόμενοι, για το πώς πρέπει να οργανωθεί ο κοινός τους αγώνας, για την ανάγκη να δυναμώσουν τα συνδικάτα. Την εισήγηση θα κάνει ο Θοδωρής Κούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 28 Ιούνη για την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, για την αντιμεταναστευτική της πολιτική. Την εισήγηση θα κάνει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή στις 29 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος, με ανάλογο πρόγραμμα, όπως και περίπτερα των συλλόγων μεταναστών, άλλων μαζικών φορέων, καθώς και του ΚΚΕ. Και τις τρεις μέρες θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, ελληνικά και από χώρες προέλευσης μεταναστών (Αλβανία, Βουλγαρία, Μπαγκλαντές, Ρωσία, Γεωργία, Ουκρανία, Ινδία, Κούρδοι Συρίας, Αφγανιστάν).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ