Τετάρτη 14 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν θα γίνει άμεσα η πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο μικροβιολογικό εργαστήριο του ΙΚΑ στο Κιλκίς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης και τη χρηματοδότηση με τα απαραίτητα κονδύλια για την καλή λειτουργία της.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να λύσει άμεσα όλα τα προβλήματα του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων και τη δημιουργία αιμοδυναμικού τμήματος στον τομέα επειγόντων περιστατικών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας, Γιώργος Μαυρίκος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη, Σοφία Καλαντίδου και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν προτίθεται η κυβέρνηση να αναγνωρίσει ως συντάξιμη την προϋπηρεσία των εργαζομένων σχολικών φυλάκων, καταβάλλοντας στα ταμεία τους όλες τις απαιτούμενες εισφορές.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ την κυβέρνηση, τι μέτρα θα πάρει για την επίλυση των προβλημάτων του περιφερειακού ιατρείου Τσαριτσάνης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Κώστας Αλυσανδράκης, Γιάννης Ζιώγας, Κώστας Καζάκος, Λιάνα Κανέλλη και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ την κυβέρνηση αν θα συσταθεί άμεσα ειδική επιτροπή του ΚΕΣΥ και αν στη συνέχεια προγραμματιστούν εξετάσεις για τους ενδιαφερόμενους επιστήμονες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ την κυβέρνηση, αν θα γίνουν σύντομα προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και τεχνολόγων στο ΠΠΓΝ Λάρισας και αν θα προμηθευτεί με όλο τον αναγκαίο και σύγχρονο εξοπλισμό, που θα καλύπτει άμεσα τις ανάγκες όλων των καρκινοπαθών, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται πλέον άλλες λίστες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Βέρα Νικολαΐδου και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί, ώστε άμεσα να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό, το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, με σκοπό τη σωστή λειτουργία του Κέντρου και την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ