Τετάρτη 14 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες πορείες ειρήνης

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα η ΕΕΔΥΕ, στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας Ειρήνης 2008. Οι τοπικές Επιτροπές Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ μαζί με συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς και μαζικούς φορείς θα πραγματοποιήσουν:

  • Την Κυριακή 18 Μάη η ΕΔΥΕΘ πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη πορεία ειρήνης στη μνήμη του Γρ. Λαμπράκη που θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη Σταυρούπολη και μέσω του αμερικάνικου προξενείου θα καταλήξει στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, στις 10 π.μ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός του στρατοπέδου της Νέας Σάντας όπου εδρεύει η δύναμη ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ.
  • Την Κυριακή 18 Μάη στην Κερασίτσα οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου πραγματοποιούν πορεία ειρήνης που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από την Κερασίτσα γενέτειρα του Γρηγόρη Λαμπράκη και θα τερματίσει στις 7 μ.μ. στην Τρίπολη.
  • Την Κυριακή 18 Μάη η Επιτροπή Ειρήνης Κατερίνης πραγματοποιεί πορεία ειρήνης στην Κατερίνη.
  • Την Κυριακή 18 Μάη στη Λέσβο πορεία ειρήνης στη Μυτιλήνη.
  • Το Σάββατο 24 Μάη στην Πρέβεζα οι Επιτροπές Ειρήνης Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιούν πορεία ειρήνης από τη ΝΑΤΟική βάση των «ΑΒΑΚΣ» στο Ακτιο έως την Πρέβεζα.
  • Την Κυριακή 1 Ιούνη στην Ξάνθη πραγματοποιείται εκδήλωση ειρήνης από τις Επιτροπές Ειρήνης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ανάλογες εκδηλώσεις προετοιμάζουν πολλές ακόμη Επιτροπές Ειρήνης σε ολόκληρη τη χώρα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νέες αντιιμπεριαλιστικές δραστηριότητες(17/5/2008)
Νέες αντιιμπεριαλιστικές δραστηριότητες(16/5/2008)
Ξεσηκωμός για την πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη(11/5/2003)
Την Κυριακή, 18 Μάη, η πορεία Κερασίτσα - Τρίπολη(23/4/2003)
Η Κερασίτσα σέρνει το χορό(8/5/1998)
Πορευόμαστε αγωνιστικά για το μέλλον(14/5/1997)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org