Τετάρτη 14 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Αύριο όλοι στο Σύνταγμα

Στις 8.30 μ.μ. η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δραστηριότητες των κομματικών οργανώσεων σ' όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της Νέας Πορείας του ΚΚΕ προς το λαό, όπου οι κομμουνιστές αναλύουν στους εργαζόμενους την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται μεγάλη πολιτική συγκέντρωση των ΚΟ του Λεκανοπεδίου, αύριο Πέμπτη, στην πλατεία Συντάγματος, στις 8.30 το βράδυ, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Το Σάββατο 24/5 και ώρα 21.00, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Λιονταριών.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αθήνας, Πειραιά και Αττικής, καθώς και οι αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ, στην τελική ευθεία για την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, οργανώνουν πλατύ άνοιγμα στην εργατική τάξη, στους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία.

Οργανώνονται συσκέψεις με φίλους και οπαδούς του Κόμματος, που βοηθούν στην προετοιμασία και την προσπάθεια προσέγγισης και συσπείρωσης του λαϊκού κόσμου που προβληματίζεται και αναζητεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Καθημερινά είναι προγραμματισμένες εκατοντάδες περιοδείες - εξορμήσεις, συζητήσεις σε χώρους δουλειάς, σε στέκια νεολαίας, στις γειτονιές. Γίνεται ειδική δουλειά και προετοιμασία συμμετοχής των μεταναστών εργατών με κάλεσμα στις μητρικές τους γλώσσες, με συζητήσεις, εξορμήσεις σε στέκια και χώρους όπου συχνάζουν.

Συνεχίζεται, επίσης, η οργάνωση της ενημέρωσης ενάντια στην ΕΕ και την Ευρωσυνθήκη και η διεκδίκηση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

Πούλμαν για τη συγκέντρωση

Αύριο Πέμπτη, πούλμαν για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα αναχωρήσουν από:

-- Γλυφάδα (Αγιος Τρύφωνας) στις 6.45 μ.μ.

-- Ελληνικό (πλατεία Σουρμένων) στις 6.45 μ.μ.

-- Αργυρούπολη (Δημαρχείο) στις 6.45 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ