Τρίτη 5 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει έναν διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Τρίτη, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Τετάρτη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμφισσας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παναγής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής (πλατεία Βικτωρίας), από την Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη 6 Φλεβάρη, με κεντρικό ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγίου Νικολάου, στις 7 το απόγευμα.

-- Την Πέμπτη 7/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ από την Αχτίδα Εκπαιδευτικών. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 7/2, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 7/2, στις 7.30 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για την πολιτική πρόταση του Κόμματος πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ την Πέμπτη 7 Φλεβάρη και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολύδροσο, με ομιλητή τον Βασίλη Ζιώβα, μέλος της ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 9/2, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΝΑ (Βαφειοχωρίου και Καρολίδου), από τις ΚΟΒ και ΟΒ Γκύζη, στις 7 μ.μ.

-- Την Κυριακή 10/2 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων (πλ. Μητροπόλεως), από τις Κομματικές Οργανώσεις ιδιωτικών υπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή 10/2, στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων (πλατεία Αγ. Γεωργίου) από τις Κομματικές Οργανώσεις Μελισσίων. Θα μιλήσει ο Γ. Κουλούρης, γραμματέας της Αχτίδας.

-- Το Σάββατο 16/2, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 & Πανεπιστημίου) από την Κομματική Οργάνωση ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, γραμματέας της Αχτίδας Εκπαιδευτικών και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή 17/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του σωματείου των Λογιστών (Κάνιγγος 2) από τις Κομματικές Οργανώσεις Εμποροϋπαλλήλων. Θα μιλήσει ο Γ. Καλύβας, γραμματέας της Αχτίδας Υπηρεσιών και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Τετάρτη 20/2, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ (Ζήνωνος 4) από την Κομματική Οργάνωση ΕΥΔΑΠ. Θα μιλήσει ο Β. Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org