Σάββατο 3 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ: «Στις 17 του Νοέμβρη πιάνουν δουλειά οι πραίτορες - οπερατέρ. Ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα καταγράφει με φορητές κάμερες τις διαδηλώσεις. Πρώτη βιντεοσκόπηση στην πορεία του Πολυτεχνείου» (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ).

ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ: «Αντιμέτωπος με... εξέγερση των πρυτάνεων θα έρθει αύριο ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Οι πρυτάνεις των ΑΕΙ της χώρας θα του θέσουν δώδεκα αιτήματα - αγκάθια για τη λειτουργία των πανεπιστημίων, κατά τη διάρκεια της 56ης Συνόδου τους» (η είδηση στα ΝΕΑ).

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ: «Η κεντροδεξιά πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να νιώθει ενοχές που δεν είναι Αριστερά και να υποστηρίξει θαρραλέα τις πολιτικές της επιλογές» (ο Μ. Κοττάκης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: «Παρέλειψε η κυβέρνηση να αναφερθεί στα μέτρα συνετισμού των ολίγων που καταστρέφουν την πρόοδο και τη μάθηση των πολλών. Τέτοια μέτρα υπήρχαν στο παρελθόν και εφαρμόζονταν εναντίον παρεκτρεπόμενων μαθητών. Ηταν, μεταξύ άλλων, η διαγραφή τους από το σχολείο ή ακόμα και η απώλεια του σχολικού έτους» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ: «Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι οι φθορές προκλήθηκαν από κουκουλοφόρους που είχαν εισέλθει στον χώρο, καταδεικνύοντας - για μια ακόμη φορά - πόσο εύκολα οι καταλήψεις μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από εξωσχολικούς παράγοντες» (το στημένο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο ΔΡΟΜΟΣ: «Οχι στην Παιδεία της ντροπής, μαθητές του 10 μας κάνετε εσείς» (σύνθημα από την προχτεσινή διαδήλωση).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ