Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΕΜΕΝ: Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη η ΠΕΜΕΝ, στις 10 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων της Ενωσης.

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι στα εμφιαλωμένα ποτά, απαιτώντας να σταματήσουν με νομοθετική ρύθμιση οι διώξεις σε βάρος συνδικαλιστών του κλάδου.

«ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΙΙ»: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην «ΑΓΕΤ Ηρακλής ΙΙΙ» (πρώην Τσιμέντα Χαλκίδας), πραγματοποιώντας σήμερα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 6 π.μ. στην πύλη του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην κατάργηση ειδικοτήτων και εφαρμογή πολυειδικότητας, εντατικοποίηση της εργασίας κ.ά.

ΙΚΑ: Ολοκληρώνεται σήμερα η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο ΙΚΑ, με την παράταξη της «Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας» να καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση που ισοπεδώνει δικαιώματα και κατακτήσεις και μετατρέπει το ΙΚΑ σε «οργανισμό» εξυπηρέτησης των αναγκών του κεφαλαίου.

«ΚΑΖΗΣ ΑΒΕΕ»: Στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μετάλλου «ΚΑΖΗΣ ΑΒΕΕ», διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών.

ΟΑΕΔ: 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 12 μ. πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, διεκδικώντας τη μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων εργαζομένων στον Οργανισμό.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται ξανά από την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των Δήμων και Κοινοτήτων Ζακύνθου, διεκδικώντας την αποπληρωμή δεδουλευμένων τους. Στο πλευρό τους στέκεται το ταξικό Εργατικό Κέντρο του νησιού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ