Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Ρεσιτάλ νοθείας από την ομάδα Βασιλόπουλου

«Ρεσιτάλ» νοθείας, αντικαταστατικών και εντελώς αυθαίρετων διαδικασιών συνεχίζει να δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΝΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό) Θ. Βασιλόπουλος, στέλεχος του ΣΥΝ και η ομάδα του (συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, εργοδοτικοί), για να φέρουν στα μέτρα των εφοπλιστών τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σύνδεσμο.

Μετά το παράρτημα του ΠΑΣΕΝΤ στα Χανιά όπου η «ομάδα» πραξικοπηματικά απέκλεισε από τη γενική συνέλευση για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής δεκάδες εργαζόμενους της ΑΝΕΚ, σειρά είχε το παράρτημα του Συνδέσμου στο Ηράκλειο, όπου δεν παρουσίασαν επίσημους καταλόγους μελών του σωματείου, ούτε καταστάσεις με τους οικονομικά τακτοποιημένους. Στη γενική συνέλευση για την εφορευτική επιτροπή που έγινε στο τέλος της περασμένης βδομάδας, κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς έγινε, αφού παρουσιάστηκαν νούμερα συμμετοχής ανυπόστατα. Η «ομάδα» Βασιλόπουλου απέκλεισε και υπαλλήλους των «Μινωικών Γραμμών»!

Στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας η νοθεία συνεχίστηκε. Σε όλες τις προηγούμενες εκλογές, τα παραρτήματα των Χανίων και του Ηράκλειου δεν εκλέγουν αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, επειδή οι εργαζόμενοι σε ΑΝΕΚ και «Μινωικές», που αποτελούν και την πλειοψηφία των μελών των παραρτημάτων, εκπροσωπούνται μέσω του επιχειρησιακού τους σωματείου στο τοπικό Εργατικό Κέντρο. Τώρα όμως, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), εξέλεξαν! Η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους με την ψήφο τους να τους καταδικάσουν και να αναδείξουν ενισχυμένο το ταξικό της ψηφοδέλτιο για ένα σωματείο που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ