Σάββατο 10 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Ανέζας Αρτας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος σε εκδήλωση - συζήτηση, σήμερα Σάββατο, 10 Ιούλη και ώρα 9.30 μμ,στο καφενείο Παναγιώτου Ξενοφώντα, με θέματα: "Εκτιμήσεις για τα εκλογικά αποτελέσματα" και "Σχέδιο Περιφερειακού Διατάγματος που αφορά τις ζώνες προστασίας του Αμβρακικού". Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Ξυλογιάννης.

  • Η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς και τα μέλη του Κόμματος σε εκδήλωση - συζήτηση για τα εκλογικά αποτελέσματα. Η εκδήλωση γίνεται τη Δευτέρα 12 Ιούλη ώρα 8.30 μμ,στο χώρο του μπαρ του Ξενοδοχείου "ΚΡΟΝΟΣ". Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Αλυσανδράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ,οργανώνει γλέντι την Τετάρτη 14 Ιούλη και ώρα8.30 μμ στο χώρο μπροστά από το εκλογικό κέντρο στην παλιά πλάστιγγα (Αποκορώνου και Βολουδάκηδων). Στόχος της εκδήλωσης είναι η συζήτηση (με καλό μεζέ και κρασί) για τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών και η οργάνωση νεών αγώνων.
  • Οι ΚΟ Φαρμάκου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 14 Ιούλη στις 5.00 μμ στην αίθουσα του 1ου ορόφου στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη.
Στη Μυτιλήνη

Πρόγραμμα ομιλιών και περιοδειών έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Σήμερα 10 Ιούλη

- Στην αγορά της Μυτιλήνης περιοδεύει το πρωί κλιμάκιο της ΝΕ μαζί με το βουλευτή του Κόμματος Σταύρο Σκοπελίτη,όπου θα συζητήσουν με επαγγελματίες και εμπόρους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

- Το βράδυ της ίδιας μέρας ο ευρωβουλευτής Στρατής Κόρακας και ο Σταύρος Σκοπελίτης περιοδεύουν στην Αγιάσο και θα μιλήσουν στο γλέντι που διοργανώνει η ΚΟΒ Αγιάσου στα καφενεία στο Καμπούδι.

Αύριο Κυριακή 11 Ιούλη

- Ο Σταύρος Σκοπελίτης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ