Σάββατο 3 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Παλεύουμε για να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια

Ο άδικος ιμπεριαλιστικός πόλεμος του ΝΑΤΟ σε βάρος της Γιουγκοσλαβίας συνεχίζεται με άλλες μορφές, εκτιμά και καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου. Οι καθημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν πως ο ΝΑΤΟικός στρατός κατοχής ένα μόνο στόχο έχει: το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, τη μετατροπή του Κόσσοβου σε προτεκτοράτο, την εφαρμογή της "νέας τάξης πραγμάτων" για την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων στην περιοχή των Βαλκανίων, επισημαίνεται και υπογραμμίζεται: Η κυβέρνηση της χώρας μας είναι υπόλογη και υπεύθυνη για τη συμμετοχή της στο στρατό κατοχής. Για τις διευκολύνσεις που παρέχει, μετατρέποντας τη χώρα σε μόνιμο προγεφύρωμα του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

Ετσι, ο αγώνας για την ειρήνη, την ελευθερία, την ανεξαρτησία θα είναι μακρύς και δύσκολος. Είναι, όμως, πατριωτικός μονόδρομος για την εργατική τάξη και τους λαούς. Γι' αυτό επιμένουμε και αγωνιζόμαστε:

Για να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια. Να πάψει η χώρα μας να είναι ξέφραγο αμπέλι για τους ΝΑΤΟικούς δολοφόνους των λαών. Για να γυρίσουν πίσω οι Ελληνες στρατιώτες, που η κυβέρνηση έστειλε έξω από τα σύνορα της χώρας. Και να φύγουν οι ΝΑΤΟικές βάσεις από τη χώρα μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου καλεί τους εργατοϋπαλλήλους, τα συνδικάτα, τους φορείς του νησιού να δυναμώσουν την πάλη τους για την ειρήνη, να συνεχίσουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο Γιουγκοσλαβικό λαό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ