Σάββατο 3 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΡΙΣ.
παραδίδεται σε ιδιωτική εταιρία

Με μια σκανδαλώδη απόφαση, ο διοικητής του ΙΚΑ παραδίδει τη διαχείριση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του Ιδρύματος, σε θυγατρική εταιρία του ομίλου Κωστόπουλου

Με την παράδοση της διαχείρισης της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του ΙΚΑ, σε θυγατρική του ομίλου Κωστόπουλου (!), άρχισε η ιδιωτικοποίηση αρμοδιοτήτων του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας, αλλά και το μεγάλο φαγοπότι σε βάρος της ακίνητης, αλλά και κινητής περιουσίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων, όπως προβλέπει ο τελευταίος αντιασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, 2676/99.

Η σκανδαλώδης απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ, την οποία ανέλαβε να υλοποιήσει προσωπικά ο νέος διοικητής του Ιδρύματος και "ειδικός" της ιδιωτικής ασφάλισης, Μ. Νεκτάριος, ανακοινώθηκε χτες και προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι ο ιδιώτης θα αναλάβει "το σύνολο ή μέρος των διαδικασιών και εργασιών διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας του ΙΚΑ". Επίσης θα αναλάβει "τις μελέτες αξιοποίησης ακινήτων ιδιοκτησίας του ΙΚΑ...", όπως και "τις διαδικασίες αγοραπωλησίας ακινήτων, μισθώσεων, εκμισθώσεων, καθώς και ανταλλαγής αυτών"..!

Να σημειωθεί ότι για το σκοπό αυτό υπάρχει ειδική τεχνική υπηρεσία του ΙΚΑ, στην οποία απασχολούνται 345 άτομα με σοβαρή εμπειρία στο αντικείμενο. Η υπηρεσία αυτή περιθωριοποιείται, για να αναλάβει η "ALFA ASTIKA AKINHTA" του Γ. Κωστόπουλου!


ΣΕΛ.  19

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ