Τρίτη 27 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!
Στον πόλεμο και Ελληνες εφοπλιστές!

Ελληνικά επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία μεταφέρουν πολεμικό υλικό και στρατιώτες από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα, απ' όπου προωθούνται στο σταθμό της Κακαβιάς!

Στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς και Ευρωπαίους φονιάδες έχουν διαθέσει Ελληνες εφοπλιστές τα επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία τους, βάζοντας και αυτοί τη δική τους σφραγίδα στο έγκλημα σε βάρος του λαού της Γιουγκοσλαβίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ελληνικά πλοία που εκτελούν το δρομολόγιο Ιταλία - Πάτρα - Ηγουμενίτσα μεταφέρουν για λογαριασμό του ΝΑΤΟ στρατιωτικό υλικό και στρατιώτες!Τα τάγματα θανάτου αποβιβάζονται με φορτηγά τις νυχτερινές ώρες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και οδικώς μεταφέρονται στο σταθμό της Κακαβιάς.

Ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως τα ονόματα των πλοίων που εμπλέκονται με αυτό τον πειρατικό τρόπο στις ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις. Επίσης δεν έχει εξακριβωθεί αν η φόρτωση γίνεται από το λιμάνι Αγκόνα ή Πρίντεζι της Ιταλίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο των ναυτιλιακών πρακτόρων, στα μέσα της βδομάδας αναμένεται να διακοπούν τα συνηθισμένα δρομολόγια κρουαζιερόπλοιων από το Πρίντεζι,καθώς το λιμάνι αυτό θα χρησιμοποιείται μόνο για στρατιωτικούς σκοπούς του ΝΑΤΟ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ