Τρίτη 27 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιπολεμικές αντιΝΑΤΟικές εκδηλώσεις

Σήμερα Τρίτη:

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Θριασίου και η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας διοργανώνουν σήμερα στις 6.30 μ.μ. πικετοφορία με έναρξη από την πλατεία Ηρώων.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο της πόλης διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στις 6 μ.μ. και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πικετοφορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αντιπολεμικό μουσικό συλλαλητήριο στις 7.30 μ.μ. στην πάνω πλατεία της Κέρκυρας με τη συμμετοχή του Θ. Μικρούτσικου, του Β. Παπακωνσταντίνου, του Δ. Τσακνή, του Λ. Λαζόπουλου, του Κ. Θωμαϊδη, της Λ. Νικολακοπούλου και άλλων.

ΠΑΤΡΑ: Οι μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν αντιπολεμική συναυλία και συμπαράστασης στο γιουγκοσλαβικό λαό, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Αύριο Τετάρτη

ΑΘΗΝΑ: Πανσυνταξιουχικό - αντιΝΑΤΟικό συλλαλητήριο διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις 9.30 μ.μ. στην πλ. Δημαρχίας.

ΣΠΑΡΤΗ: Συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ. μπροστά από τα γυμνάσια της πόλης και στη συνέχεια πορεία προς το άγαλμα του Λεωνίδα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνουν οι παλαίμαχοι των ομάδων Καλαμάτας και Σπάρτης στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του γιουγκοσλαβικού λαού.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Με σύνθημα "Εξω το ΝΑΤΟ απ' τα Βαλκάνια - κανένας φαντάρος στη Γιουγκοσλαβία", οι μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 8 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.

ΓΡΕΒΕΝΑ: Συναυλία στην κεντρική πλατεία στις 7 μ.μ. οργανώνει η Επιτροπή κατά του πολέμου που συγκροτήθηκε από φορείς του νομού, τη Νομαρχιακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πέμπτη:

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Αντιιμπεριαλιστική πορεία διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού στις 6.30 μ.μ. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλ. Ελευθερίας.

ΓΟΥΒΑ: Αντιπολεμική - αντιΝΑΤΟική εκδήλωση διοργανώνουν μαζικοί φορείς του δήμου στις 7 μ.μ. στην πλ. Πλυτά.

ΠΑΤΡΑ: Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - διαδήλωση στα Ζαρουχλέικα.

Παρασκευή:

ΠΑΤΡΑ: Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - διαδήλωση στα Προσφυγικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ