Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιπολεμική πρωτοβουλία στην Αίγινα

Επιτροπή Πρωτοβουλίας κατά των ΝΑΤΟικών επεμβάσεων και υπέρ της ειρήνης στα Βαλκάνια δημιουργήθηκε και στην Αίγινα. Μεταξύ των εκδηλώσεων που αποφασίστηκαν είναι το Σάββατο 1 Μάη στις 7.00 μ.μ. στην παλιά προβλήτα Αίγινας αντιπολεμική εκδήλωση,με συναυλία, απαγγελίες, έκθεση παιδικής ζωγραφικής και την Κυριακή 2 Μάη στις 11.00 π.μ. πορεία στη ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών στον Τούρλο.

Στην επιτροπή μετέχουν: Η Δημοτική Αρχή, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού, η Επαγγελματική Ενωση Αίγινας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αίγινας, το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυψέλης Αίγινας και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη".

Σε ψήφισμα που εκδόθηκε καλούνται όλοι οι Αιγινήτες, μαζί με το λαό της χώρας μας και όλους τους λαούς των ευρωπαϊκών κρατών να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους, ώστε να σταματήσει ο παράλογος πόλεμος. "Εμπράκτως συμπαραστεκόμαστε σε όλους αυτούς που έχουν υποστεί τις συνέπειες αυτής της άνανδρης επίθεσης και διατρανώνουμε τη φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ όλων των λαών της περιοχής και την απόφασή μας να ζήσουμε ειρηνικά",τονίζεται στο ψήφισμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ