Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από σήμερα χειμερινό κλιμακωτό ωράριο

Από σήμερα το πρωί και μέχρι τις 31 Μάη 1999 ισχύει το χειμερινό κλιμακωτό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και των δημόσιων υπηρεσιών του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Το νέο ωράριο είναι το εξής:

  • Στις 7.30 π.μ. θα προσέρχονται στις εργασίες τους οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες, τις ΔΕΚΟ και τις δημόσιες επιχειρήσεις.
  • Στις 7.30 π.μ. θα ανοίγουν επίσης τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, τα καταστήματα με είδη οικοδομών, σιδηρικών, τα χρωματοπωλεία, τα βαφεία - καθαριστήρια κλπ.
  • Στις 7.45 π.μ. θα προσέρχονται στην εργασία τους οι εργαζόμενοι στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και στις θυγατρικές τους επιχειρήσεις, αλλά οι συναλλαγές με το κοινό θα αρχίζουν από τις 8.15 π.μ.
  • Στις 8.15 π.μ. θα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ.
  • Στις 9 π.μ. θα ανοίγουν τα πολυκαταστήματα, τα καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης, τα κοσμηματοπωλεία, τα βιβλιοπωλεία, τα δισκοπωλεία, υαλοπωλεία κλπ.

Από το μέτρο εξαιρείται η περιοχή του εμπορικού κέντρου και του λιμανιού του Πειραιά, το προσωπικό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και των διάφορων υπουργείων, καθώς και διάφοροι άλλοι κλάδοι.

Να προσθέσουμε ότι, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που υπογράφηκε, οι παραβάτες του κλιμακωτού ωραρίου θα τιμωρούνται με πρόστιμα που κυμαίνονται από 100.000 ως 1 εκατ. δρχ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ