Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Τέρμα στην 8χρονη απραξία του δήμου

Στην εκ νέου ανάδειξη σε πλειοψηφία στοχεύει ο συνδυασμός με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Σαπρανίδη

Με τη δύναμη και την αισιοδοξία που τον οπλίζουν οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων, συνεχίζει ακόμη πιο εντατικά την προεκλογική του δραστηριότητα ο συνδυασμός της "Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης" (ΔΕΑΚ). Στόχος η Β Κυριακή και φυσικά η εκ νέου ανάδειξη του συνδυασμού σε πλειοψηφία της διοίκησης του δήμου, μετά την 8χρονη απραξία του νυν δημάρχου.

Με περιοδείες καθημερινά στις γειτονιές του δήμου, στους χώρους δουλιάς, με συνοικιακές συγκεντρώσεις, και φυσικά με δουλιά σπίτι το σπίτι, ο Συνδυασμός δίνει τη μάχη τις τελευταίες μέρες που απέμειναν ως τις 11 του Οκτώβρη. Καλεί το λαό να κρίνει και να συγκρίνει, ανάμεσα στη διεκδικητική Δημοτική Αρχή των προηγούμενων χρόνων, που πάντα με σύμμαχο τους δημότες κατάφερε να δημιουργήσει έργο και υποδομές και στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή που περιορίστηκε στη διαχειριστική λογική και επιδόθηκε σε άγρια φορολόγηση χωρίς παράλληλα να αποδώσει κανένα ουσιαστικό έργο στους δημότες των Αμπελοκήπων. Η ΔΕΑΚ καλεί τους δημότες με την ψήφο τους να βάλουν τέλος στη λογική που θέλει την ΤΑ υποχείριο της κεντρικής εξουσίας, υπάλληλο και εφαρμοστή των αντιλαϊκών επιλογών της εκάστοτε κυβέρνησης. Να αναδείξουν μια Δημοτική Αρχή που θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί μαζί τους τη λύση των τοπικών προβλημάτων, αλλά και των γενικότερων.

Σήμερα ο νυν δήμαρχος τάζει πως τα σχολεία στους Αμπελόκηπους μέχρι το 2000 θα λειτουργούν σε μονό κύκλο. Πώς όμως θα γίνει αυτό όταν τα 18 από τα 22 λειτουργούν σε διπλό κύκλο και δεν έχει προβλεφτεί παρά μόνο η ανέγερση 2 καινούριων σχολικών κτιρίων;

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σαπρανίδης καθημερινά βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής του νυν δημάρχου. Μετά από 8 χρόνια διοίκησης του δήμου, ο κ. Σταματουλάκης συνεχίζει να επιτίθεται στον προκάτοχό του και σημερινό υποψήφιο, καταλογίζοντάς του πως το 1990 του παρέδωσε γιαπιά... Δεν τολμά όμως να πει, γιατί 8 χρόνια μετά τα κτίρια που παρέλαβε παραμένουν γιαπιά. "Φαίνεται πως περιμένει να επανεκλεγούμε για να τα παραδώσουμε σε χρήση στο λαό των Αμπελοκήπων" απαντά ο Κ. Σαπρανίδης.

"Ο νυν δήμαρχος αντί να απαιτήσει αγωνιστικά την επάνδρωση του πολυιατρείου του ΙΚΑ με προσωπικό και εξοπλισμό, προχώρησε στη δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου για να εξασφαλίσει προεκλογική πελατεία. Ανακοίνωσε πως θα ιδρύσει γραφείο ευρέσεως εργασίας για τους νέους του δήμου που πλήττονται ανελέητα από τη διαρκώς αυξανόμενη ανεργία, ξεκινώντας ένα εμπόριο ελπίδων με ψεύτικες υποσχέσεις. Επιδόθηκε σε φορολογία αντί να διεκδικήσει τους παρακρατημένους πόρους για την ΤΑ που δεν αποδίδει η κυβέρνηση και μόνο για το δήμο μας ανέρχονται σε 60 δισ. δραχμές", ανέφερε μεταξύ ο Κ. Σαπρανίδης, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του συνοικισμού Μεταγωγών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγώνας σε τέσσερις δήμους για ανάδειξη αγωνιστικών συνδυασμών(2006-10-17 00:00:00.0)
Αποχαιρέτησαν τον δικό τους άνθρωπο(2005-11-15 00:00:00.0)
Μπροστά με Μιχάλη Μοσχονά!(2002-10-17 00:00:00.0)
Ενιαία μάχη σε δήμους και νομαρχίες(2002-10-08 00:00:00.0)
Οικονομική κρίση στο Δήμο Αμπελοκήπων(2001-11-23 00:00:00.0)
"Εκαναν γαργάρα" το ψήφισμα(1996-05-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ