Παρασκευή 10 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ο Βασ. Αναγνωστόπουλος υποψήφιος νομάρχης

Στέλεχος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής Αγώνα, έδωσε δείγματα της αγωνιστικής του προσωπικότητας κατά τη διάρκεια των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων των τελευταίων χρόνων

Με τη σαφή δέσμευση ότι αν εκλεγεί θα είναι ένας νομάρχης που θα αγωνίζεται νύχτα - μέρα για τη λύση των προβλημάτων των αγροτών, των εργαζομένων, των ΕΒΕ, των επιστημόνων, της νεολαίας, όλου του λαού του νομού, κατέθεσε την υποψηφιότητά του, χτες, σε συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος.Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν τα μέλη της ΠΑΣΕ Β. Μπούτας, Γ. Παττάκης, Γ. Νταφούλης, Τ. Παπαστεριάδης, Β. Γάκης, Τ. Τσέλιος, Φ. Σαλταγιάννης, Δ. Χιώτης Θ. Τσαλόπουλος, Β. Νικολόπουλος,άλλα αγροτικά και συνεταιριστικά στελέχη, εκπρόσωποι πάρα πολλών μαζικών φορέων του νομού και πλήθος κόσμου, που υποδέχτηκε με χειροκροτήματα την αναγγελία της υποψηφιότητας.

Ο Β. Αναγνωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι πιστεύει και θα παλέψει για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, εκφραστή των προβλημάτων και των αγώνων του λαού της περιοχής. Δήλωσε πως ο συνδυασμός "Διεκδικητική Ενωτική Κίνηση" είναι ανοιχτός προς όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς φορείς του νομού. Υπογράμμισε την ανάγκη έντασης της λαϊκής πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται, για τη λύση των πολλών και οξυμένων προβλημάτων, υπενθυμίζοντας τα Μπλόκα του Αγώνα στη διάρκεια των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, όπου και ο ίδιος πέρασε - όπως χαρακτηριστικά είπε - από αγωνιστική ακτινογραφία.

Ο Β. Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας το 1947. Σπούδασε μαθηματικός στο ΑΠΘ και με επιπλέον σπουδές αναλυτή - προγραμματιστή Η/Υ με διετή υπηρεσία. Επί 15 χρόνια διατέλεσε φροντιστής Μέσης Εκπαίδευσης και από το 1993 ασχολείται αποκλειστικά με τη γεωργία. Είναι μέλος της ΠΑΣΕ, Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ