Σάββατο 21 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων του ΚΚΕ, Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις - συνεστιάσεις:

Σήμερα Σάββατο
  • Για την ενημέρωση του λαού της περιοχής σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκεντρώσεις στο Κεραμίδι ώρα 7.30 μμ, με ομιλητή τον Κώστα Μπαλλά και στη Σαρακίνα ώρα 7.30 μμ, με ομιλητή τον Θύμιο Ζιαννό.
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Βουλγαρία οργανώνει συγκέντρωση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ στις 4.30 μμ στην Ιατρική Ακαδημία της Σόφιας. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Βουλγαρόπουλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Αύριο Κυριακή
  • Η Βόρεια Αχτίδα του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση, που διοργανώνει, ώρα 18.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης). Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μαραγκουδάκης.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Τύπου και Χάρτου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση ώρα 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο "ΚΑΣΤΕΛΛΟ" (Καυτατζόγλου και Δ. Ράλλη 26, Κ. Πατήσια, τηλ.: 2236.600). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία στελέχους του Κόμματος και στη συνέχεια γλέντι με λαϊκή και δημοτική μουσική και τραγούδια.
  • Αύριο Κυριακή 22 Μάρτη στις 11 το πρωί, η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ,με τη συνεργασία του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ και στα πλαίσια των 80 χρόνων του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη Κιλκίς με θέμα: "Ο λαϊκός αγωνιστής Κ. Γαβριηλίδης και το αγροτικό κίνημα του Ν. Κιλκίς - Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα σημερινά προβλήματα των αγροτών".

Την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου θα κάνει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί η Νίτσα Γαβριηλίδη, στην οποία θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα προς τιμήν του Κ. Γαβριηλίδη και η οποία με την ευκαιρία θα παρουσιάσει το βιβλίο του Κώστα Γαβριηλίδη "Ημερολόγιο Ανάφης στη δικτατορία του Μεταξά", το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα με δική της επιμέλεια.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα γίνει κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Κ. Γαβριηλίδη, στην Κοκκινιά Κιλκίς.

Τις επόμενες μέρες
  • Η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ προσκαλεί σε συνεστίαση που οργανώνει το Σάββατο 28 Μάρτη στις 8.30 μμ στην αίθουσα "Φασίτσα" (πίσω απ' τη Νομαρχία Φωκίδας - δίπλα από τα αρχαία). Η πρόσκληση τιμάται 3.000 δραχμές με πλούσιο πιάτο και ποτό.
  • Το Αχτιδικό Γραφείο Καλαμάτας του ΚΚΕ προσκαλεί σε συγκέντρωση μελών και φίλων του Κόμματος, που θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας την Τετάρτη 1η Απρίλη στις 6.00 μμ.Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και Δημοτικές Εκλογές".

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ