Τετάρτη 29 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Μ. Κωστόπουλος στην Κοζάνη και την Καστοριά

Ο Μήτσος Κωστόπουλος,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κοζάνη και την Καστοριά. Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το ακόλουθο:

  • Την Παρασκευή 31-3-95 το απόγευμα θα συναντηθεί με μαζικούς φορείς της Σιάτιστας και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημαρχείου στη Σιάτιστα.
  • Το Σάββατο 1-4-95 στις 10 π.μ. ο Μ. Κωστόπουλος θα συναντηθεί με τους δημάρχους Καστοριάς και Αργους Ορεστικού στο Δημαρχείο Καστοριάς. Στις 11 π.μ. θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους των αγροτών για τα αγροτικά προβλήματα του νομού στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καστοριάς. Στις 12.30 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο Καστοριάς. Στις 5 μ.μ. θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους μαζικών φορέων του νομού για τα προβλήματα της γούνας, καθώς και γενικότερα προβλήματα του νομού στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Καστοριάς. Στις 6.30 μ.μ. ο Μ. Κωστόπουλος θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Καστοριάς και στις 9 μ.μ. θα παρευρεθεί σε συνεστίαση που διοργανώνει η ΝΕ Καστοριάς στο κέντρο "Νεράιδα" στο Δισπήλιο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ