Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πειράχτηκε ο Πάγκαλος

Συνέβη όμως και κάτι άλλο στη συνέντευξη. Δεν άρεσαν στον υπουργό Εξωτερικών οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και, όπως συνηθίζει, επιχείρησε να τους προβοκάρει, κατηγορώντας τους πως χρησιμοποιούν ασφαλίτικες μεθόδους! Η Ασφάλεια, είπε ο Θ. Πάγκαλος, ρωτούσε πενήντα φορές το ίδιο πράγμα, μέχρι να πάρει την απάντηση που επιθυμούσε!

Προφανώς ο Θ. Πάγκαλος δεν έχει συναίσθηση της θέσης του και των ευθυνών του. Και πάνω απ' όλα, δεν ανέχεται ερωτήσεις που του δημιουργούν προβλήματα. Προτιμά τις "συζητήσεις" σε στενό κύκλο, με κάποιους δημοσιογράφους πρόθυμους να τον "λιβανίσουν" και να μεταφέρουν τη "γραμμή". Οσοι δε βρίσκονται σε αυτό το στενό κύκλο, πρέπει, κατά τη γνώμη του Θ. Πάγκαλου, είτε να πειστούν για την ορθότητα των απόψεων του υπουργού, είτε να λασπολογηθούν και να τρομοκρατηθούν και απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά αυτό το έργο!

Αλήθεια, χρησιμοποιεί άραγε την ίδια γλώσσα και μέθοδο στις συναντήσεις του με τους συναδέλφους του της ΕΕ, ή μήπως από εκεί αντλεί τα σχετικά μαθήματα..;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ