• Καλείται η κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα
  • - Τις τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει οι παρεμβολές στο ραδιόφωνο του 902 Αριστερά στα FM, έτσι που οι ακροατές του δυσκολεύονται να ακούσουν το πρόγραμμα του σταθμού σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του... - 1996-07-04 00:00:00.0"/>
  • Καλείται η κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα
  • - Τις τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει οι παρεμβολές στο ραδιόφωνο του 902 Αριστερά στα FM, έτσι που οι ακροατές του δυσκολεύονται να ακούσουν το πρόγραμμα του σταθμού σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του... - 1996-07-04 00:00:00.0" /> Κάποιους ενοχλεί η φωνή του "902 Αριστερά στα FM" | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Πέμπτη 4 Ιούλη 1996
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Σελίδα 3
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Κάποιους ενοχλεί η φωνή του "902 Αριστερά στα FM"
    • Καταγγελία της διεύθυνσης του σταθμού για παρεμβολές στη συχνότητα του "902"
    • Καλείται η κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα

    Τις τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει οι παρεμβολές στο ραδιόφωνο του "902 Αριστερά στα FM", έτσι που οι ακροατές του δυσκολεύονται να ακούσουν το πρόγραμμα του σταθμού σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του Λεκανοπεδίου.

    Οπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του "902", οι ιδιοκτήτες του γνωστού και παράνομου ραδιοσταθμού GCR JUNIOR, με τη νέα του επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ FM, κλιμάκωσαν τις επιθέσεις τους στα ερτζιανά και εκπέμπουν, για πολλές ώρες της ημέρας, πάνω στη συχνότητα του "902". Μάλιστα η διεύθυνση του "902" καταγγέλλει ότι οι εν λόγω ιδιοκτήτες, ξεπερνώντας κάθε όριο, προχώρησαν σε προκλήσεις, απειλές στελεχών του σταθμού, στη διάδοση πληροφοριών για σπάσιμο των μηχανημάτων του σταθμού και πολλά άλλα.

    Η διεύθυνση του "902" αντιμετώπισε μέχρι σήμερα με ήρεμο και νηφάλιο τρόπο τις κάθε είδους προκλήσεις που δέχτηκε ο σταθμός, αλλά με την ανακοίνωση προειδοποιεί ότι "το κακό έχει παραγίνει και δεν πάει άλλο" και τονίζει:

    "Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε το δημοκρατικό δικαίωμα των ακροατών μας στην ανεμπόδιστη και χωρίς παράσιτα και παρεμβολές πληροφόρηση. Καλούμε το αρμόδιο υπουργείο και την κυβέρνηση να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο σταθμό μας και ταλαιπωρεί γενικότερα το χώρο των συχνοτήτων.

    Η δική της κωλυσιεργία, άλλωστε, η αναποφασιστικότητα και η καθυστέρησή της στην εφαρμογή των νόμων που ίδια ψήφισε, είναι ο πρώτος υπεύθυνος της δημιουργίας αυτών των καταστάσεων.

    Η επιλογή της να μην έρθει σε σύγκρουση με κάθε είδους συμφέροντα, που λυμαίνονται τα ΜΜΕ και ο υπολογισμός του πολιτικού κόστους αποτελούν το χειρότερο εχθρό στην ομαλή λειτουργία των Μέσων.

    Η κυβέρνηση πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες της, μιας και τα ύποπτα στοιχεία, που αλωνίζουν στις συχνότητες, δεν εμποδίζουν μόνον την καλή ακρόαση των σταθμών, αλλά προκαλούν και απειλούν, με κίνδυνο να προκαλέσουν επεισόδια πέρα από κάθε λογική και έλεγχο".

    "Ζητάμε, καταλήγει η ανακοίνωση, από τους φίλους του σταθμού να δείξουν κατανόηση για τα προβλήματα ακρόασης, που αντιμετωπίζει ο σταθμός και τους καλούμε να σταθούν πλάι μας στη δύσκολη μάχη που έχουμε να δώσουμε και θα δώσουμε, μέχρι τέλους, χωρίς συμβιβασμούς, για να προστατεύσουμε από παράσιτα και παρεμβολές τη συχνότητα του σταθμού μας".


    Κορυφή σελίδας
    Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
    Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
    Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ