Πέμπτη 4 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τολμήστε το

Η καταδικαστική, για τη χώρα μας, απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα υποχρεούται να επιτρέπει σε οποιονδήποτε υπήκοο άλλου κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να εργαστεί στο ελληνικό δημόσιο, εκτός από τους τομείς άμυνας και ασφάλειας, δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία". Για όσους έχουν σκύψει στα κείμενα της Συνθήκης του Μάαστριχτ, για όσους έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς σημαίνει ο όρος ότι το Κοινοτικό Δίκαιο υπερισχύει των αντίστοιχων Εθνικών, για όσους "πονηρεμένους", που δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι αυτή την περίφημη διάταξη του άρθρου 48 της Συνθήκης περί "ελεύθερης κυκλοφορίας εργαζομένων", για όλους εμάς - σε τελευταία ανάλυση - και όχι μόνο, ήταν ζήτημα χρόνου.

Εσάς, βέβαια, κύριοι πρωτοκλασάτοι και δευτεροκλασάτοι του κυβερνώντος κόμματος, δε σας αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να ψελλίσετε την παραμικρή δικαιολογία. Επί τέσσερις μέρες επιχειρήσατε συστηματική πλύση του εγκεφάλου μας, στην προσπάθειά σας να μας πείσετε για τα, μη επιδεχόμενα μύγα στο σπαθί σας, πατριωτικά σας αισθήματα. Για το πόσο έτοιμοι είστε όλοι εσείς - και πρέπει να "βοηθήσετε" με νέες θυσίες και εμάς να ετοιμαστούμε - να υπερασπιστείτε την εθνική μας ανεξαρτησία. Θέλατε να λησμονήσουμε, και εμείς και ο ελληνικός λαός, ότι έχετε κυριολεκτικά εκχωρήσει σημαντικότατα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στις Βρυξέλλες, υπογράφοντας τη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Βάζετε εμπόδια, στο όνομα ενός πούρου υπερπατριωτισμού, σε Τούρκους δημοσιογράφους και φιλειρηνιστές να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις φιλίας και ειρήνης, που διοργανώνονται αυτή την εποχή στα νησιά του Αιγαίου, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε λίγα χρόνια, όταν η Τουρκία γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Τούρκοι υπήκοοι θα γίνονται κρατικοί υπάλληλοι στο ελληνικό δημόσιο και αυτό με την, εδώ και τέσσερα χρόνια, δικιά σας υπογραφή. Δε θέλουμε, λοιπόν, να σας ακούσουμε άλλο. Δεν έχετε τίποτα να μας πείτε. Μέχρις εδώ.

Ούτε και εσείς, της πολύχρωμης δήθεν αντιπολίτευσης δικαιούστε διά να ομιλείτε. Εσείς οι ακραιφνείς Νεοδημοκράτες, όλοι εσείς οι ξεχειλίζοντες από την περίσσια εθνικοφροσύνη που, έχοντας θέσει φαρδιά - πλατιά και τη δικιά σας υπογραφή κάτω από αυτή την επαίσχυντη συνθήκη, βάζετε εδώ και καιρό πλάτη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για να περπατήσει στο λαό αυτή η "σύγχρονη" και"ευρωπαϊκή" διάσταση της δήθεν εθνικής ανεξαρτησίας. Εσείς οι αγέρωχοι υπερέλληνες της Πολιτικής Ανοιξης, οι λαλίστατοι φωνακλάδες σε κάθε κιχ, που βγάζει ο όποιος "εχθρός" του έθνους, είτε από το Βορρά είτε από την Ανατολή, δεν τολμάτε τώρα να βγάλετε ούτε άχνα για τις ωμές παραβιάσεις της εθνικής μας ανεξαρτησίας, που πραγματοποιούνται από τους Ευρωπαίους και ΝΑΤΟικούς συμμάχους μας. Εσείς του "ΣΥΝ", οι "αριστεροί" του 2000 που, έχοντας οριστικά απελευθερωθεί από τα δεσμά του "ξύλινου" προλεταριακού διεθνισμού, αγκαλιάσατε με πόθο πρωτάρη τον "ευρωπαϊκό διεθνισμό" και οδηγηθήκατε, μέσω αυτού, να υπηρετείτε το διεθνισμό του κεφαλαίου. Ούτε εσάς θέλουμε να ακούσουμε να προσπαθείτε να αρθρώνετε δικαιολογίες. Ούτε εσείς έχετε να μας πείτε τίποτα.

Εχουμε άδικο; Εμπρός λοιπόν. Ρωτήστε τον ελληνικό λαό. Κάντε δημοψήφισμα για αυτή την περίφημη Συνθήκη του Μάαστριχτ, που κάθε μέρα γεννάει και από ένα αγκάθι σε βάρος της χώρας μας και του λαού μας. Τολμήστε το!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ