Σάββατο 3 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τριήμερη περιοδεία του Σπ. Στριφτάρη

Τις θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία και τις συνέπειες από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ (ΚΑΠ - ΓΚΑΤΤ), ειδικά για τον τομέα της κτηνοτροφίας, θα αναπτύξει σε δύο ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια τριήμερης περιοδείας του, ο βουλευτής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης. Επίσης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων και θα επισκεφτεί εγκαταστάσεις συνεταιρισμών και συνεταιριστικών επιχειρήσεων.

Σήμερα θα περιοδεύσει στις κοινότητες Πεντάλοφος στις 10πμ και Πρόχωμα στις 12μ, όπου θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους και θα ενημερωθεί για τα προβλήματά τους. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Στίβος σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Στίβου - Περιστερώνας του ΚΚΕ. Αύριο Κυριακή θα μιλήσει σε ανάλογη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Χαλάστρας, που διοργανώνει η ΚΟ Χαλάστρας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί ο Σπύρος Στριφτάρης θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της συνεταιριστικής επιχείρησης και θα συζητήσει με τα σωματεία των εργαζομένων για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία. Η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαγκαδά στη 1μμ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ