Σάββατο 3 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεία της Αλ. Παπαρήγα στη Λακωνία

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, πραγματοποιεί περιοδεία στη Λακωνία, σήμερα και αύριο Κυριακή.Συγκεκριμένα:

- Σήμερα, στις 11 π.μ. η Αλ. Παπαρήγα θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών του Νομού Λακωνίας, καθώς και με τα ΔΣ των συνεταιρισμών ΛΑΚΩΝΙΑ, ΗΛΙΟΦΡΟΥΤ και ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, στην αίθουσα του συνεταιρισμού ΛΑΚΩΝΙΑ. Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το χώρο του συνεταιρισμού ΛΑΚΩΝΙΑ και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 8 μ.μ. η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα παρευρεθεί στη συνεστίαση που διοργανώνει η ΝΕ Λακωνίας προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και ενόψει του 15ου Συνεδρίου στο κέντρο ΖΗΤΑ.

- Αύριο Κυριακή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το Μυστρά.

  • Η Επιτροπή Λακώνων Αττικής Στήριξης του ΚΚΕ δρομολογεί πούλμαν για τη Σπάρτη, για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να παρευρεθούν στη συνεστίαση της ΝΕ Λακωνίας. Η αναχώρηση θα γίνει σήμερα στις 9 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 8234.296 και 5245.439.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ